|

Er is er één jarig

jarig
De hoed komt van de Action en barst in luidruchtig gezang uit als je op het rode knopje drukt.

Twaalf jaar geleden werd mijn jongste zoon geboren, na een langdurige bevalling in een hittegolf! Het was mijn rottigste bevalling van allemaal. En dan te bedenken dat ik stiekem dacht dat nummer 5 er misschien wel gewoon uit zou vallen.

Gefeliciteerd Piet!

Similar Posts

18 Comments

 1. hahahahaha, je dacht dat ie er zo uit zou komen vallen.. ja nou ja, ik snap het wel, ken iemand die ook 5 kids heeft, en de laatste is inderdaad als een raket afgeschoten en kwam bijna met zijn hoofdje tegen het bed bord aan aan het voeteneinde heb ik gehoord, lol…

  Van harte gefeliciteerd voor Piet! En jezelf natuurlijk en de rest!

  X

 2. Heel hartelijk gefeliciteerd met Piet zijn verjaardag :)
  Ik wens jullie een hele gezellige dag!

  Wij moeders denken op de verjaardagen van onze kinderen altijd weer even terug aan de dag dat de jarige geboren is.

 3. Gefeliciteerd met zoontje!

  Mijn eerste en enige duurde incl weeen slecht 4 uur, kennelijk had ze haast na 1 dagen over tijd te zijn..
  Geweldige ervaring was het. Door omstandigheden slecht 1x beleefd, dat had ik graag nogmaals ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.