Er is één jarig hoera, hoera

Zeventien jaar geleden

Schermafbeelding+2012 06 21+om+11.23.03

Zeventien jaar geleden lag ik nu uitgeteld in het ziekenhuis, na de bevalling van mijn oudste dochter.

Vanwege een dreigende zwangerschapsvergiftiging werd de bevalling ingeleid, en kreeg ik in plaats van de gehoopte thuisbevalling een ziekenhuisbevalling. Maar het eindresultaat was geweldig: een prachtige dochter.

Ik kan het me gewoon bijna niet voorstellen dat ze alweer zeventien is. Waar is de tijd gebleven?!Nu…

Schermafbeelding+2012 06 21+om+11.23.19

Similar Posts

15 Comments

  1. Vind je ook niet dat je, als ze nog klein zijn, zo benieuwd bent hoe ze er later uit zullen zien. Als het dan later is, zie je pas dat ze eigenlijk als baby al zoveel hadden van hun huidige gezicht. Je dochter lijkt echt nog! Wat een goede foto’s en gefeliciteerd!

  2. Dat viel mij dus ook op! Haar mond is precies hetzelfde nog als op de babyfoto. Leuke meid!
    Van harte!

    Groetjes Isabelle

  3. :-) gefeliciteerd! ik heb altijd als ik daar zo soms nogal melancholisch over mijmeren ga, dat ik mn leven voor/ zonder de kinderen bijna niet meer kan voorstellen, hoe het toen was zeg maar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.