Enge dochter: schrik niet!

enge dochter

Hoewel hier op het Achterhoekse platteland weinig wordt gedaan op Halloween, weerhield dat mijn jongste dochter er niet van om zich heel eng uit te dossen voor Halloween.

Ik schrok elke keer als ik haar zag

Met behulp van alleen maar wat eyeliner en een trui toverde ze zichzelf om in iemand waar ik voortdurend van schrok. Ik wist dat zij het was, en toch was er elke keer een schrikmoment als ik haar zag.

Brrrr.

Hebben jullie wat aan Halloween gedaan?

Similar Posts

8 Comments

  1. mijn kleindochter doet dat ook graag ,dat is jong zijn zeker ;ik moet er telkens aan denken hoe anders dat het in onze tijd was ,al heb ik graag dat de jongelui zich zo uitleven,ze zijn maar een keer jong is,t niet?

  2. Ze ziet er geweldig uit! Als je van engerds houdt, haha. Nee, serieus, heel mooi gedaan hoor, die schmink! En gelukkig mag het er na Halloween weer af, beter voor moeders hart :-)

  3. Goed gedaan van haar. Onherkenbaar (maar ken haar sowieso niet haha!). Vier feest wanneer het kan, vooral als je nog lekker jong bent. Oh..en als je ouder bent ook trouwens.
    Had alleen een waxinelichtjeshouder in de vorm van een spook met een hoofd van pompoen. Jaaaaaren terug gekocht toen mijn kinderen nog thuis woonden. Voor de leukigheid.

  4. Haha dat snap ik wel dat je daar steeds van schrikt.
    Onze meiden kijken wel eens naar het youtube kanaal van een make-up artieste. Die filmt zichzelf terwijl ze zich bijvoorbeeld schminkt als bijvoorbeeld een knoop. Ja echt, dan schminkt ze haar buik zo, dat het de illusie wekt dat je alleen een knoop in een touw ziet. Marjana Kik Milosevic body illusion, mocht je nieuwsgierig zijn en wel een half uurtje hebt om stuk te slaan :-)

  5. Dat is ook echt wel heel gaaf gedaan die schmink! En die trui is echt geweldig! Wij hebben cupcakes versierd voor halloween. Wel Halloween-cupcakes uiteraard ;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.