Reacties

Enge dochter: schrik niet! — 8 reacties

  1. mijn kleindochter doet dat ook graag ,dat is jong zijn zeker ;ik moet er telkens aan denken hoe anders dat het in onze tijd was ,al heb ik graag dat de jongelui zich zo uitleven,ze zijn maar een keer jong is,t niet?

  2. Ze ziet er geweldig uit! Als je van engerds houdt, haha. Nee, serieus, heel mooi gedaan hoor, die schmink! En gelukkig mag het er na Halloween weer af, beter voor moeders hart :-)

  3. Goed gedaan van haar. Onherkenbaar (maar ken haar sowieso niet haha!). Vier feest wanneer het kan, vooral als je nog lekker jong bent. Oh..en als je ouder bent ook trouwens.
    Had alleen een waxinelichtjeshouder in de vorm van een spook met een hoofd van pompoen. Jaaaaaren terug gekocht toen mijn kinderen nog thuis woonden. Voor de leukigheid.

  4. Haha dat snap ik wel dat je daar steeds van schrikt.
    Onze meiden kijken wel eens naar het youtube kanaal van een make-up artieste. Die filmt zichzelf terwijl ze zich bijvoorbeeld schminkt als bijvoorbeeld een knoop. Ja echt, dan schminkt ze haar buik zo, dat het de illusie wekt dat je alleen een knoop in een touw ziet. Marjana Kik Milosevic body illusion, mocht je nieuwsgierig zijn en wel een half uurtje hebt om stuk te slaan :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder