Energie Quiz: 0 punten…

energie quizWat kost het een gemiddeld huishouden per jaar om de apparatuur op standby te laten staan? Weet jij het?

Ik dacht tussen de 0 en 50 euro per jaar. Maar dat had ik dus mooi fout. En weet jij hoeveel je per jaar bespaart met 2 spaarlampen? Ik blijkbaar niet… Dit zijn twee vragen uit de Dong Energiequiz, en ik had ze allebei fout : (

0 van de 4 vragen goed

Mijn uitslag was dan ook: ‘Helaas! U heeft 0 van 4 vragen goed!’

Als troostprijs kon ik mijn gegevens achter laten en zo kans maken op 1 jaar lang gratis stroom. Wel moest ik dan toestemming geven dat Dong me mag bellen of mailen. Maar de kans op een jaar lang gratis energie vind ik niet gek!

Wat is jouw score?

Doe deze energie quiz, en vertel in de comments wat jouw score is! Slechter dan mij kan in ieder geval niet… En het is een leuke en leerzame quiz!

N.B. om de quiz te doen hoef je niet gebeld te worden, en hoef je niet je telefoonnummer en straatadres achter te laten. Blijkbaar was dit onduidelijk. Alleen voor de kans op een jaar gratis stroom zou je je adres moeten achterlaten.

Similar Posts

4 Comments

  1. Sorry, maar ik ga me niet laten spammen en bellen voor een quiz. En zo gratis zal het niet zijn want de netwerkkosten, vastrecht en belastingen zul je toch moeten betalen (zijn namelijk niet voor D.ong maar voor derden). Met een laag verbruik is dat het grootste deel van je rekening.

      1. De eerste vraag is het invullen van je mail-adres. Zelfs die houd ik graag voor mijzelf. Dat moet ik school en vrienden ook steeds duidelijk maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.