Emaillen maatbeker winnen?

Christi van KitchenHugs vroeg of ik interesse had om een mooie emaillen maatbeker op Huisvlijt aan te bieden in de vorm van een winactie.

Nou ben ik dus eigenlijk niet zo’n fan van winacties omdat ik ze zoveel gedoe vind, maar toen zag ik de emaillen maatbeker. En die is echt heel mooi. Dus dan ga je geen nee zeggen.

Mooie emaillen maatbeker!

Kijk maar eens:

emaillen maatbeker

Is het geen schatje? Ik houd van die pasteltinten! Ze hebben nog veel meer van dit emaille keukengerei bij KitchenHugs. De hele collectie vind je hier: https://www.kitchenhugs.nl/brands/riess

Over de beker

De beker is 10 centimeter qua doorsnede, en is 14 cm hoog. Er kan 1 liter in. En hij is dus gemaakt van emaille. En hij kan in de afwasmachine! In de winkel kost deze mooie maatbeker 29,95.

Hoe maak je kans om deze beker te winnen?

Ik vind winacties waarbij je een stuk of 10 taken moet uitvoeren nooit zo fijn. Dus ik doe het zo:

Je kunt al meedoen door alleen maar de vraag te beantwoorden. Lekker makkelijk dus!

Maar wil je je winkans vergroten? Dan kun je er voor kiezen om óók andere dingen te doen. Zoals een Facebookpagina liken. Maar dat hoeft dus niet.

Over KitchenHugs

KitchenHugs is een webshop waar ze producten verkopen die duurzaam en ‘groen’ zijn. Dit zijn hun doelen:

 • Het milieu zo min mogelijk belasten.
 • De makers van onze producten krijgen een eerlijk loon.
 • Klanten producten aanbieden die veilig zijn en bijdragen aan een gezonde leefstijl.

En dan nu naar de winactie!

a Rafflecopter giveaway

De winnares wordt volgende week dinsdag op 15 december a.s. bekend gemaakt op Huisvlijt.

Similar Posts

45 Comments

 1. Sinds gisteren of eergisteren lid geworden van jouw facebookgroep. Deze maatbeker lijkt me enorm onhandig. Ik heb er een regelmatig in gebruik die al tig jaar oud is. Van hard plastic met vele soorten ingredienten, suiker, meel, water enz, super
  Belia

 2. Ik ben net verhuisd, en in onze nieuwe keuken lijken mijn oude keukenspullen zo rommelig.. Ik zou ‘m dolgraag winnen!

 3. Wat leuk! Ik heb nog geen maatbeker, ik vergeet er eigenlijk altijd eentje te kopen. Maar deze is echt heel schattig! Ik heb meegedaan :)

 4. Ha, dat is iets wat ik al een tijdje nodig heb, maar op de een of andere manier steeds vergeet mee te nemen vanuit de stad. Ik loop nu steeds te emmeren met het kleine maatbekertje die de stopper is in mijn keukenmachine. Hmm, kan iemand me volgen? Maar goed, ik doe mee.

 5. Het is zeker een schat van een maatbeker. Eigenlijk heb ik helemaal geen maatbeker nodig, (en meedoen met winacties is ook een gedoe) Maar ik doe toch mee, al is het alleen maar omdat jij het een beetje tegen je zin doet.

 6. Mooi ding en ik wens iedereen die hem graag wil veel succes in de aktie en plezier van gebruik.

  Ik heb er al 3 en dat is wel genoeg!!!!!!!!

 7. Wat een mooie maatbeker! Ik hou veel van dit soort producten zeker afkomstig van kleinere familiebedrijven.

  Leuk dat je deze actie toch online hebt gezet!

  Groetjes, Marielle

 8. Wauw deze is te mooi! En daarom doe ik graag mee. Dit is echt zo’n tijdloos ding, welke mijn oma vroeger had. Ik zou hem gaan gebruiken om dingen af te meten (goh ;) ) maar ook om de borstvoeding vanuit de vriezer in te kunnen ontdooien. En lekkere dressings in maken.

 9. Ik zou de maatbeker zeker gebruiken om mijn koffiezetapparaat te vullen en verder zou ik er heel veel naar kijken en genieten, want leuk is ‘ie!

 10. Uiteraard zou ik hem gaan gebruiken om de toetjes voor het kerstdiner mee te maken en de taarten voor mijn mans verjaardag

 11. Overal zou ik deze mooie maatbeker voor gebruiken! Als ik taarten, koekjes en cakejes maak, en bouillon voor de soep en de risotto enz.

 12. Ik heb van die verschrikkelijke plastic maatbekers die zo snel kapot gaan, ze zijn lelijk en niet praktisch, deze maatbeker daarintegen is fantastisch! Deze maatbeker kan mij helpen om mijn beste creaties te maken.
  Dus een zielige oproep van mij:
  Pleeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaase maatbeker, kom mij redden in de keuken!

 13. Leuke actie zeg! Een prachtige maatbeker. Ik ben heel slecht in afmeten dus heb altijd een maatbeker nodig. Dus komt mooi van pas! En staat ook nog eens leuk in je keuken!
  BTW wat heb jij een grappige tool voor het meedoen aan je actie! Het lukte me bij stap 4 alleen niet om een comment achter te laten, dus even apart gedaan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.