|

Elastische kaften van de Action: product review

elastische boekenkaft
Elastische kaft Action

Al een paar jaar keek ik met verlangen naar die handige elastische kaften.

Dus toen mijn vierde kind naar de middelbare school ging rook ik mijn kans. Ik investeerde heftig bij de Action, en kocht er maar liefst 4. Want ik wilde eerst zeker weten dat ze ook goed werkten.

Hoe ze uitpakten lees je op mijn review blog!

Similar Posts

4 Comments

 1. Wij hebben de elastische kaften van de Hema en ze worden nu voor het derde jaar gebruikt. Vaak zijn die aan het eind van de vakantie 3+1 gratis oid. Ik dacht dat ze toen 2 of 3 euro per stuk waren, ik weet het niet meer precies.
  Mijn zoon vindt ze erg fijn. Als een boek geen harde kaft heeft blijft het niet goed zitten, het eerste jaar hebben we dat opgelost met een stuk karton ertussen. Inmiddels hebben we die paar boeken toch maar gewoon gekaft.
  Je schijnt ook labels te kunnen kopen die plakken op de rekbare kaften, maar dat hebben wij nog niet gedaan. Aan de verschillende kleuren stof kun je zien om welk boek het gaat.

  1. Je kunt bij de Hema speciale etiketten kopen voor elastische kaften. Ik heb dit ook gedaan en het ging prima. Hoewel ik nu nog niet kan zeggen hoe lang ze zullen blijven zitten.

   Binnenkort een review over deze textiel etiketten.

 2. Ik heb ze ook voor het eerste jaar
  Mijn man en ik zijn allebei hele slechte kafters en halverwege het jaar moesten de boeken toch echt worden herkaft,dus dit lijkt me nu bij kind nummer 3 de oplossing.
  Hij werkt op school met een ipad maar had ondertussen nog wel even 13 boeken te kaften,waaronder werkboeken en die zijn a4 formaat met zachte kaft.
  Tja en dat is dus niet handig kwam ik achter want idd trekt de kaft krom,maar ik ben niet voor 1 gat te vangen,trok een verhuisdoos van zolder en heb hiervan kaften van gesneden op maat van het werkboek,die kartonnentjes aan voor en achterkant tegen het werkboek aangehouden en kaft eromheen.
  Zijn ze gelijk een stuk steviger.
  Nu nog zien hoe het in de praktijk uitpakt ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.