EHBO bij fietslampen

tiewrap lampje hemaIk weet niet hoe het bij jullie is, maar mijn kinderen hebben om de haverklap kapotte fietslampen. En meestal komen we daar ‘s ochtends achter als ze naar school moeten. Daarom heb ik altijd reserve lampjes in huis.

Vorige week probeerde ik de tiewrap lights van de Hema.

Of ze goed werken kun je lezen op mijn product review blog.

Similar Posts

7 Comments

  1. Ja, ik was ook aangenaam verrast, toen ik bij de HEMA van de zomer de variant ‘met elastiekjes’ kocht, om te proberen. Ze waren 3 euro per setje, ik heb meteen twee setjes gekocht, en heb nu met donker weer voor en achter dus elk twee ledjes.
    Ze gaan echt lang mee, ik doe nog altijd probleemloos met de eerste setjes.
    En voor mij was ook verrassend, hoe goed en fel ze schijnen, en zichtbaar zijn!

  2. Het nadeel van de andere lampjes vind ik dat onze meiden ze vaak vergaten om van de fiets af te halen. Dus elke keer waren ze weer gestolen , gaan deze lampjes een stuk moeilijker eraf of is dat ook weer vrij simpel te doen?

    1. Nee, ze gaan er makkelijk op en makkelijk weer af. Dat vond ik juist handig. Maar i.v.m. diefstal is het inderdaad een nadeel. Wat zijn er toch rare mensen die zo maar dingen van andermans fiets jatten! Echt heel irritant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.