Ecokleding: koop jij het?

eco kledingOp mijn blog Het Moederfront schreef ik een post over ecokleding. Waarom zou je daar bijvoorbeeld voor kiezen?

Lees de post hier.

Koop jij ecokleding? Is het iets waar je op let?

Similar Posts

5 Comments

  1. Ik had een mooi fairtrade jurkje voor een bruiloft. Gekocht na het bekijken van ‘De slag om de klerewereld’. Was halve prijs, dus goed te doen. Ik was er héééél blij mee. Maar helaas: na eerste keer wassen verknoeid, kleuren helemaal doorgelopen. En dat met een handwas op 30 graden, precies zoals aanbevolen. Je vraag herinnert me eraan dat ik hierover nog een mail naar de webwinkel wil sturen!

  2. Ik let er niet bewust op maar ik kom voor de kinderen regelmatig bij de h & m en de c & a en dan koop ik ook wel eens de eco kleding. Maar ik let er niet bewust op.

  3. Eigenlijk koop ik het niet heel veel. Alleen de rompers van de Hema en leggings. Maar eigenlijk koop ik ook niet zo veel kleding de laatste tijd. Ik zal er op letten de volgende keer! Liefs, Eva

  4. Jammer dat Eco kleding meestal duurder is , anders zou ik alles eco kopen. Geukkig zie ik voor kinderen steeds meer betaalbare eco kleding Bij C&A nu ook betaalbare goedkope bio t-shirts voor volwassenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.