Similar Posts

7 Comments

  1. Ik gebruik hem altijd om mee naar school te nemen. Ik vind hem wel handig, maar ik neem dan ook altijd plat water mee. Eerlijk gezegd heb ik er nog nooit prik in gedaan ;).

  2. Zelf heb ik geen dopper fles, hij lijkt me wel handig. Een aantal dames bij mij op zumba hebben ook een dopper, ik hou het nog bij mijn gewone ouderwetse (eigenlijk te grote en logge) bidon zolang deze het nog goed doet. Het lijkt me wel handig mee op vakantie als we de bergen in gaan, 2 flessen mee, fles ranja mee en we kunnen alle 4 gemakkelijk drinken. Ik denk er nog even over na.

  3. Dochterlief kreeg op school een drinkfles van aluminium als welkomstgeschenk. Daar zijn we heel tevreden van wat koelhouden betreft, maar wanneer ze durft neervallen in de boekentas hebben we lekken.
    Zelf heb ik ooit een koffiehouder van Starbucks gekregen, die houdt perfect koel en lekt niet. Een thermos van ongeveer een liter staat dus zeker nog op het verlanglijstje, maar wanneer we samen weggaan neem ik gewoon een koeltas mee. Ooit eentje gekregen van bij Renmans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.