Dopper fles: review!

dopperEen paar jaar geleden kocht ik spontaan 3 Dopper flessen na het lezen van een artikel over deze flessen in De Consumentengids.

Lees hier mijn ervaringen met de Dopper!

Wist jij dat je losse Dopper doppen kunt kopen?!

Reacties op Dopper fles: review!

  1. Zelf heb ik geen dopper fles, hij lijkt me wel handig. Een aantal dames bij mij op zumba hebben ook een dopper, ik hou het nog bij mijn gewone ouderwetse (eigenlijk te grote en logge) bidon zolang deze het nog goed doet. Het lijkt me wel handig mee op vakantie als we de bergen in gaan, 2 flessen mee, fles ranja mee en we kunnen alle 4 gemakkelijk drinken. Ik denk er nog even over na.

  2. Dochterlief kreeg op school een drinkfles van aluminium als welkomstgeschenk. Daar zijn we heel tevreden van wat koelhouden betreft, maar wanneer ze durft neervallen in de boekentas hebben we lekken.
    Zelf heb ik ooit een koffiehouder van Starbucks gekregen, die houdt perfect koel en lekt niet. Een thermos van ongeveer een liter staat dus zeker nog op het verlanglijstje, maar wanneer we samen weggaan neem ik gewoon een koeltas mee. Ooit eentje gekregen van bij Renmans.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.