Similar Posts

27 Comments

 1. hahaha, hij is goed. Hier ook een wasvrouwtje. Man mag er niet eens aankomen. Voor de rest van de huishoudelijke klussen wordt hij wel ingehuurd.

 2. Ik vind ‘give it to your woman’ wel leuk, maar ‘it’s her job’ weer minder…Tja, gevoelens van vrouwen he. Lange tenen… je kunt er makkelijk op trappen. ;-)

 3. Leuk toch!! Ik hou wel van dit soort humor. En dat er vrouwen zijn die zich daar druk om maken, pffff leven is al zo kort ;)

  Groet Isabelle

 4. Vond in ieder geval grappig dat er voor de heren hele lappen tekst nodig waren, waar de dames het blijkbaar met de picto’s afkunnen. Blijft bijzonder dat ze dat dus niet kunnen lezen, zo ook de wasmasjien niet kunnen aanzetten. Want dat snappen ze niet ;-). Ok, die van mij dan… Ook hier is het mijn job…

 5. Ik ken de variant: “of geef het aan je moeder!”… Tja, ik zou het ook discriminerend moeten vinden. Maar, helaas is het bij ons ook zeer waar. Iedere keer dat mijn man iets in de wasmachine deed, eindigde het met roze onderbroeken of gekrompen kleding. Toen hij een met de hand gehaakt babytruitje (dat nog van mezelf was! En klaarlag voor ons pasgeboren dochtertje) in de 60 graden was deed (volledig geruineerd) was de kous af. Sindsdien is de was off limits voor hem. En kan ik alleen maar zeggen: de label klopt.

  1. Die van ‘geef het aan je moeder’ ken ik wel. Maar ik dacht dat dat echt een grapje was, en niet echt serieus in een broek is genaaid. Het etiket van Madhouse Jeans bestaat ook echt.

 6. ik vind het niet kunnen…sorry aan al je lezers hiervoor maar ik vind het respectloos. Met dit soort grapjes kweek je vooroordelen. Ik zou het merk niet meer kopen en een mailtje naar de maker dat ik om die reden het merk mijd. Maar vooral dat het zowel vooroordelen kweekt naar zowel mannen als vrouwen. Hier in huis kan iedereen de was doen. Net als dat iedereen leert strijken, of een weekmenu plannen. Je hoeft niet alles te doen maar een basiskennis mag je hebben voor je zelfstandig woont……….

 7. Gezien alle positievere reacties zal het merk zich er echt niet om druk maken of er een aantal dames zijn die het merk gaan boycotten. Knappe reclamestunt, ze krijgen er genoeg aandacht mee. Het maakt mij zelf echt helemaal niet uit wat er staat. Ook hier ben ik het die de was doet, boeit mij ook echt niet of dat een typische rolverdeling is of niet. Die rolverdeling is bij ons ook heel klassiek. De bak wordt buiten gezet door manlief, ik die de was en de strijk doet, en verder rest zijn we gewoon van deze tijd, vlot en geëmancipeerd! Kan er de lol wel van in zien, zou ook niet weten waarom ik mij aangesproken moet voelen. Feit blijft dat we in andere situaties het vooral weer aan de mannen overlaten…..

 8. Hahaha, wat een mop. Ik hou wel van dit soort grappen hoor, kan me er niet druk over maken. Heeft niets te maken met de realiteit hier in huis. Sowieso grappen met noodzakelijkheden (zoals zo’n etiket) vind ik leuk. Op de pakken sap/smoothie van innocent kun je op de ingrediëntenlijst tegenkomen 1 appel, 1 peer, 6 frambozen, 0 strandballen. Word ik vrolijk van.

 9. Via Facebook kom ik op je blog terecht. Wat leuk dit etiket, erg goed gevonden!! Als ik dat zou zien in een broek, ik zou niet meer bijkomen van het lachen…
  Ik ga je blog even verder bekijken..
  Fijne dag
  Groet,
  Patricia

 10. Niet zo zwaar aan tillen het leven is al somber genoeg. Zie het als een grapje en smile, niet alles is dicriminatie. En inderdaad: slimme marketingstunt. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.