Dingen die me blij maken

Nicole orriensEen nieuw jaar, een nieuw begin.

Ik wens jullie allemaal een heel goed en gelukkig 2016!

En laat ik het nieuwe jaar eens beginnen met een lijstje met dingen waar ik blij van wordt.

Dingen waarvan ik blij wordt

 1. Rustig thuis zijn, zonder dat ik ergens heen moet. Met een blanco agenda.
 2. Koffie om 10 uur
 3. Wandelen
 4. Hardlopen
 5. Lezen
 6. Een bosje bloemen
 7. Een blije of leuke comment op een blogpost
 8. Een blogpost waar ik tevreden over ben
 9. Een nieuwe opdracht voor één van mijn blogs
 10. Country muziek met een mooie tekst.

Waarvan wordt jij blij?

Similar Posts

37 Comments

 1. Jij ook een heel goed 2016 gewenst! Wat een mooi lijstje. Ik wordt blij als we iets leuks doenn en de kinderen genieten daar volop van. Ook wordt ik blij van een mooie zonsondergang en een regenboog.

 2. -Met mijn man Britse detectives kijken.
  -Wandelingen maken langs onze kust (en de engelse en franse)
  -De vrolijkheid van mijn dochter’s hond
  -Mijn voorraadkast herinrichten (geeft zo’n rijk gevoel)
  -Als er harmonie is tussen mij en iedereen waar ik om geef
  -Net als jij een kopje koffie om 1o uur
  -In de zomer door de tuin lopen en met mijn hand langs de lavendel strijken (wat een heerlijke geur)
  -en…en…en…

 3. De beste wensen voor 2016!
  Mijn lieve meisjes, het huis helemaal voor mezelf alleen hebben, boeken, met zijn allen naar de kinderboerderij en dan uit ons dak gaan van een gek eendje, boeken, Star Wars, mijn moestuin, lezen in de tuin, gezellige dagjes met vriendinnen. Oh ik kan eindeloos doorgaan ;)

  1. Het huisje helemaal voor jezelf alleen hebben is inderdaad ook superfijn. Ik verheug me er stiekem al op als de Kerstvakantie voorbij is ; )

   Wat is er veel fijns in het leven hè?!

 4. Wat een leuk positief bericht om 2016 mee te beginnen! Voor jou natuurlijk ook de beste wensen.
  Ik word onder andere vrolijk van:
  – Een knuffel van mijn zoontjes
  – Met een goed boek en een kopje thee op de bank
  – Creatief bezig zijn
  En eigenlijk word ik van deze blogpost ook heel vrolijk :-D

 5. Een fijne manier om het nieuwe jaar te beginnen
  ik word blij als de kleinkinderen komen knutselen,
  mijn vriendin komt kleien en als de zon schijnt en als de
  dochter belt :we zijn niet zo”n bellers kortom van de gewone
  kleine dingen in het leven.Ik wens jullie vele kleine geluksmomentjes
  voor dit jaar
  Simonne

 6. Leuk lijstje. Ik word blij van de kleine dingen in het leven. De narcissen die uit de grond komen, vrolijk fluitende vogeltjes op een mooie lentedag en samen met met een groep andere moeders kletsen in de speeltuin.
  Een goed nieuwjaar gewenst!

  1. Dat zijn ook mooie dingen inderdaad. Narcissen die uitkomen vind ik ook altijd fijn, ook omdat het lenteboden zijn. Zeker in maart vind ik die tekenen van de lente prettig.

 7. De beste wensen nog.
  Ik geniet van rust, lezen, detectives kijken, mijn kinderen die hun huiswerk maken, vrijheid om te kunnen eten wat ik wil, de katten die heerlijk kunnen spelen…..teveel om op te noemen maar ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven.

 8. Ik wens je een gelukkig nieuwjaar samen met je gezin. Fijne lijst heb je!
  Over mijn lijstje denk ik na. Ik wens mezelf in ieder geval veel saaie momenten waarop ik denk ‘wat zal ik nu eens gaan doen?’. Zelf kiezen en minder geleefd worden. En ik wil meer lachen met mijn gezin :-)

 9. Wat een leuke lijst om het nieuwe jaar mee te beginnen.
  Ik word blij van een heleboel dingen

  – man en onze twee kinderen
  – onze huisdieren
  – lezen
  – leuke series of films
  – leuke blogs lezen
  – borduren en knutselen
  – koekjes
  – wandelen
  – jouw nummer 1 en 2
  – vogels
  – een mooie avondlucht

  Enz enz

 10. Gewoon lekker wandelen met de hond.
  … weet je, soms denk ik wel eens of ik té lang gewacht heb met een hond in huis te nemen. Dus. Want het is wel erg leuk, en ook al is het iets meer werk, het is ook weer iets wat ik leuk vind om te doen. Dus voelt het niet als ‘extra last’. Zeg ik maar even.

 11. Ik wens jou en je gezin een heel voorspoedig en goed 2016!

  Je lijst zette me aan het denken en ik kom tot de conclusie dat ik van een heleboel dingen blij word, teveel om hier op te noemen, fijn idee eigenlijk!

  Hartelijke groet,
  Noor

 12. Ik word blij van warme chocolademelk met slagroom, lekker met de kinderen knuffelen, gezellig samen dingen doen, boekjes lezen, bakken, een opgeruimd huis…

  Jij ook een gelukkig 2016!!

 13. Mooie momentjes om de dag mee door te kunnen. Een blanco agenda klinkt geweldig. Ik word blij van een opgeruimd huis, foto’s maken van de natuur, wandelen en met Diezel spelen. :)

 14. Nicole, ik wens jou en je je gezin een goed,liefdevol en gezond 2016 toe.
  Leuke lijst heb je gemaakt :-)

  Wat mij blij maakt? Dat ik de laatste anderhalve week écht gelukkig was/ben zonder te doen alsof… dat heb ik nooit eerder ervaren.

 15. Waar worden we zoal blij van… Een opgeruimd huis, een gevulde voorraadkast,blije kinderen zonder (puber)zorgen,mn dieren, de moestuin die het goed doet. Een mooi lied,een gedicht,boeken,helemaal alleen thuis zijn,… Ik kan wel effe doorgaan! Het is veel leuker dingen op te sommen die me blij maken dan dingen die dat niet doen. Dankjewel!

 16. Vaak van de kleine dingen… kinderen die lief spelen, wandelen, lezen… zoals je zegt rust in huis en nergens naar toe hoeven, even genieten.
  Van best veel dingen eigenlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.