Dienblad make-over

Ik vind het leuk om mijn houten dienblad, dat ik ooit bij de Xenos kocht, regelmatig een make-over te geven.

Dit keer raakte ik geïnspireerd door een paar nostalgische placemats die ik voor 50 cent kocht bij een relatief nieuwe winkel in Doetinchem: Prijsknaller.

Hier onder zie je het dienblad vóór en na de make-over.

xenos dienblad
Voor
dienblad xenos
Na.

Heb jij een dienblad? En zo ja, wat voor soort?

Similar Posts

21 Comments

 1. Ook zo,n dienblad en doe dit ook al jaren.
  Steeds een andere,.
  Wisselen met de seizoenen en feesten.
  Hebbik een rond stalen dienblad met glazen wijnkarafjes .
  Een ovale onder de Senseo die wel eens lekt.
  Weet een van jullie hoe ik die veilig kan uitkoken zonder dat midde dat ze er speciaal voor verkopen

 2. Ik heb twee dienbladen in de keuken. Eentje staat op de tafel, met daarop een aantal spullen ter decoratie, inclusief een bloemetje en een kaarsje. Het andere dienblad staat op z’n kant naast het koffieapparaat, voor de kopjes dus.
  Beiden zijn heel oude dienbladen en die laat ik lekker zoals ze zijn, die hebben geen pimp nodig.
  Deze van jou zijn echt heel gezellig geworden.
  Fijne dag verder nog,
  liefs,
  Mirjam

 3. Ik vind ze allebei mooi en leuk dat het aangepast kan worden aan het seizoen. Ik heb meerdere dienbladen waaronder een blank houten dienblad die ik zelf geschilderd heb 20 jaar geleden – ben ik nog steeds trots op:-) Een paar weken geleden schreef ik een post over een (kringloop) butler tray die ik graag een makeover wil geven-leuk om te zien hoe andere het doen.

 4. Heb verschillende dienbladen.Meer voor sier dan. Een gemaakt met servetten en bij geschilderd. Een andere is een handgemaakte met bewerkt hout. Een antiekje bij mijn oma vandaan met suikerpotje en zo erop wat ze kreeg bij haar verloving, een eeuw geleden dus.
  Een heb ik en onder de glazen plaat erop is een foto van de kinderen.
  Groet, Wilma

 5. Je Paas-afbeelding vind ik mooi van lelijkheid! Blijft een leuk idee!
  Ik heb allerlei dienbladen. Een rechthoekige van plastic bij het kookgedeelte in de keuken, waarop o.a. de olijfolie staat. Ik gebruik ook oude dienbladen om sfeerhoekjes te maken. En ik gebruik een degelijk horeca-dienblad waarvoor het bedoeld is.

 6. ????Odilla het dienblad onder de Senseo is van hard plastic.

  Weet jij of ik mijn Senseo kan uitkoken zonder dat dure middel dat er te koop voor is?

  Heb azijn geprobeerd maar zie geen verschil.
  B.v.d
  Ank

 7. Wat een leuk idee! Ik heb een donkerhouten dienblad, op dit moment niet in gebruik, en een klein rond kunstof dienblaadje voor mijn theespulletjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.