Het kan weer: de was buiten drogen!

was weer buiten

Heerlijk! Het kan weer: de was buiten drogen.

Er gaat niets boven een vrolijk wapperende schone was buiten aan de waslijn!

En het ruikt daarna ook altijd zo lekker fris.

N.B. De was is opgehangen door mijn jongste dochter terwijl ik ons hondje Trixie uitliet. Zelf gebruik ik altijd wasknijpers.

Lees ook mijn post over de was drogen in de herfst en winter!

Heb jij de was alweer buiten gehad?

Similar Posts

14 Comments

 1. Heerlijk! De kracht van de zon is sterk hoor, zelfs in de week met vorst, maar heel veel zon, hing ik de was deels buiten: met rekje aan het raam van de badkamer (op het zuiden). Het raam bijna helemaal open, dus was effectief buiten maar ook achter glas met zon daarop… Was gewoon in 3 uur droog!

 2. Het is weer heerlijk om de was buiten te drogen ik geniet altijd van die buiten geur en ik gebruik nooit wasverzachter .

 3. Lekker hè. Ik vind het ook gewoon zo’n heerlijk lentegevoel als ik op mijn fietstochtje bij verschillende huizen de was weer buiten zie wapperen tussen de weilanden. Heerlijk!

 4. Ja!! Ik was ook weer zo blij. Vandaag via MP nog een “nieuwe” B.rabantia droogmolen gescoord. Oude was na 18 jaar op…

 5. ja dacht woensdag 2 wassen en behoorlijk snel droog ,zon en wind is de beste wasdroger,slijt de was ook minder en ruikt heerlijk fris.

 6. De was die buiten droogt is altijd heerlijk fris.
  Helaas kan ik het niet meer buiten drogen, wel in de gang, heb geen wasdroger nodig.
  De wapperende schone was was de trots, zeker deze die door je jongste dochter is opgehangen. Hans

 7. Dat is in deze onafgemaakte tuin onmogelijk, was ik nu thuis geweest? Och, dan had het al 6x buiten gehangen in de afgelopen weken :D Als het maar droog is, de wind waait en de zon schijnt.

  X

 8. Heerlijk! Ik hang het hele jaar door zoveel mogelijk de was buiten (scheelt enorm veel strijken). Geen tuin hier, maar wel een overdekt balkon en vaak veel wind dus dat droogt prima. Op donderdagavond hang ik nooit was buiten. Op vrijdag is de weekmarkt in mijn straat en dan staat Ab Patat hier aan de overkant. Die lucht wil je niet in je schone was.

  1. Dat is inderdaad niet handig, zo’n patatlucht in je schone was. Hier op het platteland heb je het risico dat er mest wordt uitgereden en dan ruikt de schone was dus naar stront…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.