De grote verhuizing is begonnen

Schermafbeelding+2011 12 26+om+09.08.31

Op Kerstavond jeukten mijn handen stiekem om te beginnen met inpakken voor de verhuizing, maar ik hield mezelf streng voor: ‘Nee, het is Kerstavond!’
En op eerste Kerstdag verbood ik mezelf ook om te beginnen: het was immers Kerstmis?!

Maar gisteravond vloog het me ineens naar de keel: twee weken de tijd om ons hele hebben en houden in te pakken, en te verhuizen. Ik lag onrustig te woelen in bed. Dus toen ik vanochtend opstond, kon het me niet schelen dat het nog Kerstmis was, en ben ik gewoon begonnen met inpakken. In mijn hardloopkleding.

Want voor de broodnodige geestelijke rust en een kopje koffie, ren ik vanochtend eerst de acht kilometer naar het pannenkoekenhuis in Westendorp. Daarna ren ik terug, en gaan alle remmen los.

Want de Grote Verhuizing van 2011 is begonnen wat mij betreft!

Prettige Kerstmis!

Neem een email abonnement!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

12 Comments

  1. Heel veel succes! En ik kan het me ook wel voorstellen hoor. Het was gisteren wel kerst, maar ik heb bv ook wel even de was gedaan en flink opgeruimd. Lekker zitten doe je toch niet als er nog een groot karwei boven je hoofd hangt.

  2. Bij onze laatste verhuizing heb ik alle kinderen de opdracht gegeven om elke dag 5 dozen te vullen, dus elk kind elke dag 5 dozen. Ook hebben we nog een enkele dag hulp gehad van vrienden. Verhuisbedrijf hielp met de meubels en de laatste restjes. Uitpakken hebben we alleen gedaan. Verhuizen is heel veel gedoe. Sterkte en een goede start straks daar op jullie nieuwe plek.
    Henriette

  3. Ja… over twee weken al… ik zou dan ook zo in de verhuisdozen springen om te beginnen. Ik kan me helemaal voorstellen dat je de onrust hebt… en gewoon wil starten. Succes met alle dozen vullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.