Dan maak je maar zin

Gepost April 28, 2015 in Boektips / 8 Comments

dan maak je maar zinIk lees graag het tijdschrift van Linda. Ik leen het altijd in de bibliotheek. De artikelen die er in staan vind ik meestal goed geschreven en interessant.

Het boekje Dan maak je maar zin is een bundeling van een reeks artikelen uit de Linda over relaties en het liefdesleven.

Mijn review vind je op mijn blog over boeken.


8 responses to “Dan maak je maar zin

 1. Mirjam

  Dat zeiden mijn ouders altijd als ik, of een zusje of broertje van me geen zin hadden om iets te gaan doen… Dan maak je maar zin. Ik geloof dat ik het ook zo nu en dan tegen mijn meiden zei…
  Liefs,
  MIrjam

 2. Jet

  Ja inderdaad, zoals Mirjam ook al zegt. Dit zeiden mijn ouders ook en ik zeg het ook tegen mijn kinderen. Dan denk ik wel eens wat flauw, dit wilde ik vroeger helemaal niet horen en nu zeg ik het zelf…! Zin maken valt ook niet altijd mee hoor en soms wil ik ook helemaal geen zin maken!! De Linda ken ik overigens niet.’k Zal eens bij de bieb kijken of ‘ie er ligt.

 3. Janneke

  Het blad ken ik niet, maar de uitspraak des te beter. Werd vroeger bij ons thuis altijd gezegd en hier meld ik het ook wel eens. En op mijn werk word het ook wel eens geroepen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.