|

Dagagenda 2013: gratis printable

agenda dag 2013Reikhalzend keek ik uit naar de nieuwe jaaragenda’s voor 2013, want ik ben dol op kantoorspullen en al helemaal op agenda’s zoals de Happy Planner.

Maar echt nérgens vond ik de agenda die ik zocht: een agenda op A-4 formaat met een bladzijde per dag. Bij de Hema hebben ze op zich hele leuke agenda’s op A-4 formaat maar dat zijn dan weer weekagenda’s. Vorig jaar heb ik bij de Action een foeilelijke agenda gekocht die wel aan mijn wensen voldeed, maar ik heb natuurlijk liever een móóie agenda!

Uiteindelijk besloot ik er dan zelf maar één te maken! En niet door met pen en papier aan de slag te gaan, waar ik ongetwijfeld verkeerde data bij dagen zou zetten, maar op de computer. Gelukkig is mijn man erg handig, en met zijn hulp heb ik een dagplanner/dagagenda gemaakt.

Dagagenda 2013: print hem gratis uit

Nu heb ik een leuke dagagenda op A-4 formaat en hij is nog mooi om te zien ook.  Ik druk hem tweezijdig af, zodat ik maar 183 vellen nodig heb. Dan ben ik goedkoper uit dan met menig winkelagenda. En daarna laat ik hem even inbinden met zo’n ringbandje. Die zijn ook niet duur.

Omdat er misschien wel meer mensen zijn die graag een grote, maar ook leuke dagplanner zoeken, hier onder een link naar het bestand! Je kunt het uitprinten, en voila, je hebt een prachtige agenda voor 2013.

dagplanner 2013

Zie ook mijn post over het kiezen van een Planner agenda en mijn gratis maandplanner die je kunt downloaden!

Heb je geen printer, maar wil je wel graag printen? Lees dan mijn post Waar printen?

Similar Posts

5 Comments

  1. ik krijg een agenda van mijn zus, volgens haar een héle handige, voor mijn verjaardag. Nog even afwachten dus… maar als hij niet handig is, heb ik hier nog een alternatief ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.