Cyberstorm: review

cyberstormHoe zou ons leven er uit zien zonder internet? Zonder electriciteit?

Dat is het onderwerp van het boek Cyberstorm.

Lees nu mijn review van dit boek op mijn blog over boeken.

Similar Posts

7 Comments

 1. Die kans zit er in. Er schijnen iets van 7 sleutels tot het internet te zijn. Alles en iedereen wordt eerst afhankelijk gemaakt van internet. Als dat dan niet meer gaat, kan heel veel niet meer. Denkt men. Maar ooit leefde men ook zonder internet, dus natuurlijk kunnen we dat. We worden alleen terug in de tijd geworpen dan. Dat ik er niet blij mee zal zijn staat er los van. Misschien worden we er juist beter van ;)

  1. Het is eigenlijk bizar dat we zo snel zo enorm afhankelijk zijn geworden van internet. Ik kan met het leven zonder internet niet goed voorstellen. Ik gebruik het voor zoveel dingen! Ik verdien er zelfs mijn brood mee.

 2. Het zal wel behoorlijk wennen zijn denk ik, want het internet is niet echt meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Zonder elektriciteit worden we teruggeworpen in de tijd naar een punt dat we geen van allen hebben ervaren.
  Er zijn al heel wat series om dit thema verschenen en om eerlijk te zijn vind ik het geen prettig scenario!

 3. Geen centrale verwaming, geen boodschappen meer kunnen doen, moeizame communicatie als de batterijen leeg zijn, de energie die oogewekt wordt door zonnepanelen kun je niet gebruiken als er geen elektra is omdat de omvormer stroom verbruikt en er een beveiliing op zit. Geen drinkwater. Woon je in de Noordoostpolder dan loopt bij langdurige stroomuitval de polder vol vanwege kwelwater dat nu weggepompt wordt.
  Het leven zal volledig ontwricht zij n bij een langdurige stroomuitval. Best eng.
  Ik heb de serie Revelotion ook gezien. Jammer, van die serie hadden ze zoveel meer kunnen maken. Ook ongeloofwaardig hoe mooi en gezond de mensen eruit zien. Net als hun kleding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.