Carl Larsson: Lunch by the garden (1899)

Woordeloze Woensdag

Nou toch een paar woordjes dan! Mijn foto van ons gezin aan de koffietafel op Koninginnedag deed Astrid denken aan een schilderij van ene Carl Larsson. En volgens mij heb ik het desbetreffende plaatje gevonden! Ik voel me vereerd daarmee geassocieerd te worden!

7 Responses to Carl Larsson: Lunch by the garden (1899)

  1. Ik snap dat je je vereerd voelt. Wat een leuk schilderijtje. Dat doet mij denken aan de oude boekjes die wij vroeger lazen. (Ik had een voorliefde voor boeken die mijn moeder en oma vroeger ook lazen.)

  2. Ik was ooit in het huis en de tuin van CL. Helemaal intact gebleven en idd dezelfde sfeer als dit schilderijtje. In mijn slaapkamer hangt een poster van een ander schilderij van hem!!

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.