Cadeaubon t.w.v. 50 euro van Home24

boskabouterIk mag een cadeaubon ter waarde van 50 euro weggeven van Home24! Home24 is een online shop voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer.

Ik weet dat het kitsch is, maar ik vind bijvoorbeeld deze drie engeltjes leuk!En ze hebben bijvoorbeeld ook een leuk wit klaptafeltje voor 28,90. Met de belofte van de Lente in het verschiet zou ik die best in mijn tuin willen hebben. Maar mijn favoriet is toch wel de houthakker, die je linksboven in deze post ziet! Hè, nu baal ik dat ik zelf niet kan meedoen aan deze actie…

Dus heb je zin om wat leuks uit te zoeken, zonder dat je zelf je portemonnee hoeft te trekken, en zeg nou zelf: dat is de leukste manier van winkelen, doe dan mee aan deze giveaway!

Win de cadeaubon van 50 euro van Home24

Omdat ik niet zo’n administratief talent ben, maak ik voor de giveaway gebruik van Rafflecopter. Rafflecopter is een handig instrument om je giveaways mee te organiseren en te regelen, en trekt aan het eind van de actie zelfs de winnaar!

Wat moet je doen?

Je kunt op verschillende manieren meedoen! Door bijvoorbeeld Huisvlijt op Facebook te ‘liken’ of door deze giveaway op je blog te noemen. Elke ‘entry’ levert punten op, en hoe meer punten, hoe meer kans natuurlijk. Je doet mee via onderstaand formulier.

a Rafflecopter giveaway

Similar Posts

19 Comments

  1. Wat een leuke give-away!
    Ik heb nog steeds geen huis in zicht, maar blijf hopen, het zal er toch dit jaar (?) wel een keer van komen…. En dan komt een cadeaubon voor “iets leuks” (of eventueel: iets noodzakelijks…) natuurlijk goed van pas. De engeltjes zijn natuurlijk erg grappig-over-the-top, maar ik ga zeker nog verder kijken op de site – ik houd ook erg van foute tuinkabouters, mooie schommelstoelen, etc.

  2. Wij gaan binnenkort ons huis verbouwen en daarna opnieuw inrichten. Ik zou het supergaaf vinden om die cadeaubon van home24 te gebruiken voor allerlei leuke geinigheidjes in onze woning!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.