Similar Posts

23 Comments

 1. Een zandbak, glijbaantje en losse dingen.
  Schommels komen er niet, als kinderen niet goed opletten knallen ze met hun voeten tegen een ander zijn/haar hoofd.
  Op school hebben ze dit mooi opgelost, er staan paaltjes om de schommels, en je mag alleen binnen de paaltjes om te wisselen.

  Groeten Herma

 2. Een echt must have hier is een Hippy Skippy, zo´n skippybal in diervorm, onze dochter kan er uren mee spelen. En uiteraard ook een zwembadje en glijbaan, zandbak, maar dat zijn de `standaard dingen`

  1. Hier op het platteland heeft echt iedereen zo’n trampoline in de tuin!!! Dat valt me echt op. Ik ben superblij dat we er gratis 1 kregen van mijn ome Henk, want ik vind ze best duur.

 3. Op de trampoline spelen ze hier ook heel vaak.
  Zand vind ik echt onmisbaar, maar het meeste wordt hier toch gespeeld met de eigen fantasie: stokken als geweren, zelfgemaakte zwaarden van latten, een boom is een hut en een fiets is een auto, onkruid is eten en ga zo maar door….

 4. Tot ze een jaar of zeven zijn trekkers en daarna een mammoet skelter. Daar zie ik ze hier zeker tot ze 13/14 zijn mee spelen. Ook de goal op het veldje is erg belangrijk en ik zou graag met de buurt een betonnen tafeltennistafel kopen.

  Ellen uit Friesland

 5. Wij hebben een trampoline en helaas niet zo’n lap grond als jullie :D Dus wij hebben aardig wat moeten inboeten op ruimte in de tuin, maar het ding is zowel leuk als goed, dus zijn we toch overstag gegaan. Bij vrienden met een boerderij zag ik eens de dochter van de trampoline in het zwembad springen, dat was echt het einde. Dat is dus bij ons helaas niet mogelijk, tenzij we de buren zo gek weten te krijgen… We hebben ook nog een zandbak, maar daar ben ik zelf weer niet zo’n fan van.

  1. Herma, ik weet wat je bedoelt! In ons oude huis, wilde mijn man echt geen trampoline in de tuin, vanwege gebrek aan ruimte.

   Van de trampoline in het zwembad springen klinkt geweldig zeg!

 6. Lijkt me heerlijk die vrijheid om je huis!!! Helaas wij hebben alleen een balkon, dus de musthave van ons is een tas met zandbak spulletjes en een bal die we makkelijk mee kunnen nemen als we naar buiten gaan.

 7. Een bal! Met twee jongens in huis komen we daarmee een heel eind.
  En daarnaast natuurlijk de trampoline. Het leuke hier in Galicie is, dat echt niemand een trampoline heeft (was dan ook nog wat om ‘m te vinden) dus bij elk bezoek scoort ie hoge ogen.

 8. Toen onze zoon kleiner was zat hij uren op zijn tractor, nu hij 9 is heeft hij genoeg aan zijn fiets, skeelers en wave-&-skateboard.

  Groet Isabelle

 9. volgens zoon is dat de zandbak
  en daar mag ik nog bij zeggen voor al
  spelen met modder diertjes putten graven .
  je kan zeggen de vrijheid dat een kind heeft in een tuin

 10. toen ik vroeger klein was en wij buiten woonden , hadden we helemaal niet van dat dure speelgoed ,sommige dingen waren er nog niet eens, schommels maakte wij zelf van oude banden en touw, we bouwden boonhutten, en ook zonder al dat dure speelgoed van nu verveelden wij ons nooit.

  1. Je zet me aan het denken. Toen ik opgroeide op het platteland hadden we (enkel) een schommel. Daaraan hingen een autoband en ringen waaraan we ‘kunstjes’ deden. Trampolines had je toen nog niet denk ik.

   Maar ja, buiten spelen heeft enorme concurrentie gekregen van de Wii, Nintendo en Computer! Ik ben erg blij met onze trampoline.

 11. Wij zijn 3 jaar geleden verhuisd en de kinderen waren flink verdrietig.
  Omdat de tuin 6x groter werd hebben we ze als troost een trampoline beloofd, met groot succes. Hij is zijn geld meer dan waard.

  groetjes Yvonne

 12. Wij zijn uit de kleine kinderen en bezitten inmiddels kleinkinderen. We hebben niet speciaal buiten speelgoed. Vorige zomer heeft kleinzoon( toen 2 jaar) zich een hele middag bezig kunnen houden met 2 emmers water en 2 platic bekertje. Dat was echt LOL. We hebben touw en oude lappen in de garage liggen dus van mij mogen ze tenten bouwen.

  Wat betreft een trampoline: bij onze vorig woning hadden wij niet zo’n grote tuin. En beide buren waren in het bezit van een trampoline. Sorry, maar ik werd er knettergek van. Die dingen piepen aan alle kanten en onze buurjongens toen tussen 12 en 15 jaar gingen elke dag als gekken te keer en een boel herrie uit hun monden erbij.(sorry, een negatieve ervaring).

  Maar als je buitenaf woont, lijkt mij dat super. Laat ze lekker springen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.