Buiten koffiedrinken met pepernoten

buiten zitten in de herfst

Eén van de voordelen van wonen op het platteland is in het algemeen dat je veel ruimte om je huis hebt. Praktisch gezien is dat handig, want er is altijd wel ergens een plekje te vinden waar de zon schijnt.

Buiten koffiedrinken in de herfst

Mijn normale plek om 's ochtends koffie te drinken ligt nu om 10 uur 's ochtends nog in de schaduw. Maar gelukkig is er achter in de tuin, bij mijn schommelbank volop zon op mijn 'koffiedrink tijdstip'. Dus heb ik een wit tuinstoeltje gepromoveerd tot 'tuintafel,' en dronk ik vanochtend mijn kopje koffie met uitzicht over het veld gemaaide mais.

Maar wel met mijn herfstkopje en pepernoten natuurlijk : )

Kun jij nog goed van de zon genieten?

Vergelijkbare berichten

8 reacties

  1. Dat is een idyllisch plaatje. Ik heb ook plaats genoeg in de tuin, maar jammer genoeg drink ik veel te weinig mijn koffie buiten. Op één of andere manier komt het er nooit van. Spijtig eigenlijk, want die heerlijke zonnestralen in de herfst zijn echt wel genieten, vind ik

    1. Ik ben wel benieuwd Villa Blabla: waarom komt het er niet van? Is het een eind lopen naar buiten? Heb je een goede zitplek buiten? Of geen goed dienblad om de boel mee naar buiten te nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.