Broodbakmachine via marktplaats

Hier is tie dan: mijn nieuwe broodbakmachine! Gevonden voor maar vijftien euro op
Marktplaats!

En behalve dat ik nu de blije bezitter van een broodbakmachine ben, ben ik ergens geweest waar ik normaal nooit zou komen, een buitenwijk van Ulft, en heb mensen leren kennen die ik normaliter nooit had ontmoet.

Ik vind marktplaats echt geweldig!

Similar Posts

7 Comments

 1. Helemaal waar wat je schrijft, en heel veel plezier met de bakkerij.
  Weet je dat je ook hele lekkere cake kan bakken in deze machine.
  Dan wordt het een cakebrood zo groot, mmmmmmmm
  groetjes Annemieke

 2. Ik heb een broodbakmachine in de kelder staan en doe er nooit meer wat mee, als jij nu mijn buurvrouw was geweest had je hem zo mogen hebben Nicole, maar helaas.. En opsturen kost een vermogen. Ik heb zelf ook een “stalletje” op Marktplaats ( je kunt me vinden bij Feestrokken/Betty Barclay feestjurken/grijze herenjacks, Geblokte sweater van H&M, enz.) Heb jij ook een “stalletje” Nicole?
  Het loopt als een trein, heel leuk. Meestal verkoop ik met mijn dochter op Koninginnedag spulletjes, maar dit is ook heel leuk om te doen!
  Fijn weekeinde, Tineke

 3. Wat leuk een broodbakmachine. Ik wil er ook weer eens één hebben. Heerlijk, die geur van versgebakken brood!
  Fantastisch, Marktplaats! Ik heb net vandaag een partij kralen gekocht van iemand die ermee stopte. Ik kreeg niet alleen de kralen, maar ook de dozen (keurig, alles gesorteerd), draad, tangetjes, tijdschriften… Echt een koopje!

 4. Wij ook!!

  Ik hoop straks weer een boek te mogen afhalen uit de jaren ’40-’50. Ik ben er dól op!

  Enne… wat het machientje betreft: dezelfde als wij hier in huis hebben. Toppertje hoor!

  Mocht je een overheerlijk pizzabodemrecept willen hebben, dan geef je maar even een seintje. Sinds wij het één keer in de machine hebben gemaakt staat het nagenoeg elke week een keer op het menu ;o)

  Veel plezier er mee!

 5. Wij hebben inmiddels onze derde bbm gekocht via Marktplaats.We bakken iedee dag ons eigen brood, en daar zijn deze machines niet echt op berekend. Maar via MP houden we het betaalbaar. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.