Boer wat zeg je van mijn paprika’s?!

Voor zo’n 2 euro kocht mijn man afgelopen mei bij de Lidl een paprikaplant.

Het is een groene, want de rode waren op. En warempel, we hebben heuse paprika’s onder ons keukenraam!

paprika van de Lidl
Zie je ze hangen?!

Similar Posts

16 Comments

 1. Wat gezellig zo’n paprikaplant onder je keukenraam :)
  Zo leuk om je eigen eten te zien groeien!

 2. ik kreeg 5 tomaten planten en 1 paprikaplant van een collega en de tomaten planten zaten al vrij snel vol met tomaatjes, maar de paprikaplant had ik eigenlijk al een beetje opgegeven,maar wat schetst mijn verbazing van de week zag ik in eens een paprika hangen. volgend jaar maar weer eens de collega lief aankijken, want zeker de tomaten zijn een succes

 3. Bofkont, hiet ook zo’n plant, maar tot nu toe zijn alle paprika’s die er aan begonnen te groeien, door rupsjes aangetast. Er hangt nu nog een exemplaar in dat een beetje groter begint te worden… Blijft leuk om te zien hoe zo’n plant groeit hè?
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

 4. Ik heb vorige week van een Turkse vriendin groene, Turkse pepers gekregen die ze gekweekt had in de tuin. Ik ga haar vragen hoe ze die gekweekt heeft want dat wil ik ook leren. Ze smaken als peperige, groene paprika’s zonder scherp te zijn en ze smaken overal lekker bij :-)
  Leuk hè, oogsten uit eigen tuin. Ik heb geen paprika’s maar ben nu met de frambozenoogst en de stoofperenoogst bezig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.