Boek verkocht via Bol.com met winst

boek verkopen
Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat ik het bij de kringloop zag liggen, en voor 2 euro meenam: het boek ‘Handboek voor zelfmaakmode’ van de Knip. Helaas blijk ik zelf een bodemloze put op het gebied van lessen zelfmaakmode, dus thuis gekomen zette ik het boek op Bol.com.

En het duurde twee jaar, maar vandaag verkocht ik het eindelijk voor 16 euro 50! Daar gaat de bemiddelingsbijdrag van Bol.com ad 3,46 nog af, en de verzendkosten ad 2,76, maar dan kom ik toch nog uit op 10,28. Dus toch 8 euro winst gemaakt. Dat is mooi 8 x een Hema ontbijt!

Update 2022

Anno 2022 is het helaas niet meer mogelijk om boeken te verkopen via bol.com. Erg jammer. Maar gelukkig zijn er andere manieren. Lees ze in mijn post over Boeken verkopen!

Similar Posts

6 Comments

 1. Ik heb dat boek ook nog ergens liggen.Zal hem ook eens op Marktplaats zetten,want ik hou toch liever de winst voor mij zelf.
  Heb het boek ook eens op een rommelmarkt gekocht voor misschien een eurotje denk ik,zal eerder minder zijn dan meer.Op markten geef ik nml. niet meer dan 1 euro per boek uit,liever minder.
  Ben je al aan het pakken?
  Wij zijn al volop bezig in het nieuwe huis en dan al het inpakken,want over een maand moet toch zeker zo´n 80% in het nieuwe huis staan.

 2. Hoi Alexandra,

  het is zeker de moeite van het proberen waard! Het nadeel van Marktplaats is dat mensen vaak niet meer reageren, daarom neem ik de bemiddelingsbijdrage aan Bol.com vaak maar voor lief. Dan verkoop ik het boek tenminste ook echt.

  Helaas ben ik nog niet aan het inpakken. Onze klusman denkt dat zelfs Kerstmis niet haalbaar is… Dus ik moet nog een tijdje geduld oefenen.

  Wat heerlijk dat jullie al zo ver zijn! Ik verheug me echt op het moment dat wij ook zo ver zijn.

 3. Oh,wij zijn nog lang niet zover!!
  Je wilt niet weten hoe het huis eruit ziet.Afgelopen vrijdag was de overdracht en toen we het huis leeg zagen zei ik nog tegen manlief kunnen we niet terug wat koop betreft….Hij begon te lachen, ach het wordt van zelf wel mooi heeft even de tijd nodig.We moeten alleen binnen een maand alles oververhuist hebben en dan is het redelijk bewoonbaar.Volgend jaar komt er een meter op het huis en een nieuw dak en dan kan op de 1e etage 3 slaapkamers en badkamer.
  Het meeste wordt door ons zelf gedaan dus dat scheelt kosten,maar gaat wel langer duren dan dat je werklui in dienst hebt.
  Mocht ik zover zijn zal ik foto´s maken van nu en het hele proces fotograferen en vast leggen.Ach,Rome en Parijs zijn ook niet op één dag gebouwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.