Bodywarmer van boomschors: Nature fits all

De mode op de catwalk snap ik meestal helemaal niet: de meest onpraktische kledingstukken komen voorbij. Maar goed, het gaat geloof ik ook niet om de vraag of het praktisch is. Net zoals je bij schilderijen niet hoort te vragen: ‘Wat moet het voorstellen?’ Blijkbaar worden de ideeën op de catwalk vertaald in draagbare mode voor het plebs. Wij dus.

De brancheorganisatie van natuur en bosbeheer heeft, in samenwerking met modeontwerpster Kim Bakker, hippe outfits ontworpen voor hun medewerkers. Ook hierbij vraag je je af of het lekker zit, maar het is wel fantastisch dat er letterlijk materialen uit de natuur voor zijn gebruikt! En ik vind de variant op ‘one size fits all’: ‘Nature fits all’ geweldig gevonden.

Zo komt er een meneer in pak, met over zijn schouder gedrapeerde boomtakken voorbij, en een dame met korenaren in haar decolleté.

Een baan in de natuur: ik raad het mijn kinderen aan

Als ik het goed begrijp is het filmpje een initiatief om studenten te werven voor banen waarin je werkt met de natuur. Ik zou het geweldig vinden als mijn kinderen een baan in de natuur ambieerden. Veel beter dan bijvoorbeeld een baan in het bedrijfsleven. Werken in de natuur lijkt me veel bevorderlijker voor je levensgeluk.

Zie jij je kinderen graag werken in de natuur?

Neem een email abonnement!

Similar Posts

3 Comments

  1. Ik hoop ook van harte dat mijn kindjes geen Commerciele Economie ofzo gaan studeren, maar een eerlijk beroep kiezen! Maar ja, in the end moeten ze het lekker zelf weten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.