Bloggen: geld verdienen met blogs lezen

geld verdienen met je blogDit is geen zogenaamde ‘how-to’ post, of tien stappen om geld te verdienen met bloggen. Daarvoor verwijs ik graag naar mijn artikel over professioneel bloggen. Maar ik heb wel degelijk ruim zeshonderd euro verdiend, door blogs te lezen. Hoe zit dat?

Het antwoord is simpel: door blogs te lezen blijf je goed op de hoogte, krijg je tips, en bovenal: ze schudden je wakker. Na het lezen van diverse blogposts over overstappen naar een andere zorgverzekering, overwon ik mijn tegenzin, en besloot me dan in vredesnaam ook maar eens in die oersaaie materie te verdiepen. En wat blijkt? Door ons pakket tegen het licht te houden, en van zorgverzekering te veranderen, kunnen wij maar liefst 60 euro per maand besparen.

En dat heb ik aan jullie blogs te danken. Dus hierbij een bedankje! Dank voor jullie berichten, want jullie houden me bij de les, en maken me regelmatig wakker uit mijn financiële coma.

En ik verwacht nog meer geld te gaan verdienen, door me ook eens te verdiepen in energieleveranciers!

Houd je van blogs lezen, maar wil je eigenlijk ook wel een blog beginnen? Dan raad ik het artikel een blog beginnen op De Mamablogs aan!

Lees ook: Je doet het toch wel gratis?

Similar Posts

7 Comments

 1. Graag gedaan hoor! Ik blog niet professioneel, maar ik probeer dagelijks mensen te motiveren om meer uit hun geld te halen en te zorgen dat ze geen schulden krijgen. Met bezuinigen verdien je een heleboel!

 2. Nou, hoeveel tips ik ook al niet heb gevonden via blogs, en hoe vaak ik er inspiratie of motivatie op doe om niet te overspenderen… onbetaalbaar :)

  Fijn van je besparing! Lekker bedrag!!

 3. Ik blog vooral voor mezelf en heb afgelopen tijd enorm veel bespaard door veel blogs te lezen en over mijn eigen situatie te bloggen. Ik heb tevens een artikel geschreven over de energieleverancier en bespaar toch E100,- per jaar door over te stappen….wellicht helpt het!

 4. Vooral die bewustwording door bij anderen te lezen, het helpt echt! Ik was toevallig al vlak voor mijn blogbegin overgestapt van energieleverancier en dat scheelt een hoop (kostte ook een hoop tijd om alles uit te zoeken!).
  Qua verzekering blijf ik zitten, want ik zit al goed en wil (nog) niet overstappen naar een puur digitale verzekering. Maar goed dat jullie zoveel kunnen besparen! Mag ik vragen van waar naar waar je overstapt?

 5. Ik ben benieuwd hoeveel geld je echt verdient met de reclame.
  Ik ben door Google eraf gemikt, levenslang word je meteen geband.
  Ik verdien redelijk met de euroclix en moneymiljonair, maar besteed het 100% aan de aflossing.
  Volgens mij is het meer een bijverdienste dan een werkelijke verdienste.
  Mijn reageerders hebben me al meerdere keren op het juiste spoor gezet. Want voor mij is de brede wijde weg makkelijker begaanbaarder, zoals velen, troost ik me maar.

 6. Was een beetje achter met lezen, overstappen is net zo leuk als shoppen in webwinkels. Alleen nu heb je direct resultaat.
  Mijn zus vertelde me gisteravond dat ze was overgestapt via de consumentenbond. Ja, ja, is veilig nietwaar? :-)) voor de honderdste keer uitgelegd dat ze ook zo de advertenties van de consumentenbond meehelpt te betalen, idem voor energie overstappen van vereniging eigen huis.
  Consuwijzer is het overwoord. Beter nog ia Euroclix en dan easyswitch, extra unen, levrt bijna vijf euro op. Winst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.