Bh kopen bij Livera: service review

klanterservice liveraIk hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid.

Een vriendelijke begroeting, behulpzaamheid, ik vind het belangrijke eigenschappen van medewerkers van winkels. En ik kan dan ook enorm afknappen op onvriendelijk gedrag en/of een lakse houding.

Afgelopen zaterdag ging ik met één van mijn dochters een bh  kopen, en werd aangenaam verrast door de prettige houding van de medewerkster bij Livera.

Lees mijn review van de customer service bij de Livera!

Similar Posts

2 Comments

  1. Helaas is mijn ervaring bij Livera niet zo heel goed. De dames in de winkel stonden vreselijk te praten over prive zaken, terwijl ik in het pashokje stond en geholpen wilde worden. Ik moest roepen om hun aandacht te krijgen. Van een basismodel was er nog maar 1 op voorraad, 2 zijn er besteld en ik wacht al 4 weken!
    Ben inmiddels naar de concurent gegaan, Hunckemoller, daar veel prettiger geholpen, verkoopster bleef in de buurt om mij andere modellen aan tegeven. De bh’s van mijn keuze waren op voorraad. De klantvriendelijk was hier absoluut veel beter.

    1. De goede service is bij Livera dus toch niet landelijk zo goed. Medewerkers die onderling staan te kletsen en klanten niet helpen vind ik erg irritant.

      Je ervaring bij Hunckemöller klinkt een stuk prettiger, en meer zoals mijn ervaring bij de Livera hier in Doetinchem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.