Bezuinigingstip

Gepost February 20, 2009 in Zuinig Huishouden / 2 Comments

Ooit haalde ik mijn neus op voor de Kringloop. Ik vond dat maar oude troep en ‘onfris’. Maar dat was voordat gebrek aan geld mij in zijn armen dreef en van mij een hartstochtelijk fan maakte. Je vindt er echt de leukste en mooiste dingen!

Nu bezoek ik de kringloop bijna wekelijks en als ik binnenkom en ik zie een oude Chesterfield bank staan dan gaat mijn hart sneller kloppen. Aan het assortiment kan je bijna aflezen wie er is doodgegaan of het eigen huis met een verzorgingstehuis heeft verwisseld. Dan vind ik prachtige serviezen, prachtig gehaakte spreien, of seventies koekjestrommels.

Graag neem ik dan een moment om een stille, respectvolle groet te brengen aan hen die mij zijn voorgegaan, want ik weet, ooit zullen mijn spullen ongetwijfeld ook bij de Kringloop belanden.

Zo symboliseert de Kringloop de kringloop van het leven!

Deze week vond ik deze geweldige BK-hapjespan voor maar 3 euro!

bk pan

Wil je bezuinigen op drogisterij artikelen? Koop ze dan in Duitsland bij de DM drogist!


2 responses to “Bezuinigingstip

  1. Vroeger vond ik kringloopwinkels en rommelmarkten ook niks. Ik ben daarin veranderd toen mijn kinderen pas geboren waren. Want waar kun je heel goed speelgoed en kinderkleertjes kopen? Juist ja!

    Als ik nu iets nodig heb, kijk ik eerst in de kringloopwinkel, op marktplaats en op een rommelmarkt. Ik heb er al heeeel veeeel geld, mee kunnen besparen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.