Beste schoonmaaktip ooit!

schoonmaaktipNodig mensen uit!

Echt waar, toen ik nog op maandagavond de zwangerschapscursus Samen Bevallen gaf, was mijn huis die dag altijd superschoon. Ik ging zelfs op de grond liggen, om het plafond te controleren, zodat ik zag wat de cursisten zouden zien, en dat mochten geen spinnenwebben zijn! Ook nam ik plaats op de toiletpot, zodat ik kon zien wat er op die ooghoogte te zien was.

Cursistenschoon

Ik had er zelfs een speciale term voor: cursistenschoon.

Dus als je jezelf er echt niet toe kunt zetten het huis op te ruimen, nodig dan mensen uit voor dezelfde avond. Bij voorkeur mensen met een kritische blik, waarvan je het bovendien naar vindt als ze iets afkeuren. Moeders doen het vaak goed ; )

Succes verzekerd: je verandert onmiddellijk in een efficiënte schoonmaakmachine.

Wat is jouw ultieme schoonmaaktip?

25 Comments

  1. Heidi
  2. Saa
  3. VeggieMo
  4. Els
  5. anke
  6. Marie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh