Auto voor in de stad

Advertorial

auto voor in de stadAutorijden wordt steeds duurder. Om die reden kijken steeds meer mensen uit naar alternatieven.

Een mooi alternatief vormt de Peugeot 107, een kleine auto, die niet alleen mooi van stuk is, maar vooral ook comfortabel, goedkoop en zuinig. Een waarlijk praktische auto, die zeker in de stad tot zijn recht komt. Klein van stuk is hij goed te parkeren, wendbaar en biedt desondanks vier personen voldoende ruimte.

Moderne look

De Peugeot 107 is geen saaie oude mensen auto, maar een moderne auto met een complete look, die niet alleen effectief met de brandstof omgaat, maar snel en makkelijk wendbaar is. Een mooie, moderne auto met een jeugdig uiterlijk, die zeker ook passend in budget van jonge mensen genoemd kan worden. Voor de een is een nieuwe auto haalbaar. De ander zal misschien als auto occasion naar deze auto kijken. Feit is dat hij alles biedt wat een modern mens nodig heeft.

Toekomstgericht

Steeds meer zullen we rekening moeten houden met zuinigheid, met duurzaamheid en met plaatsgebrek. Binnen deze zekerheden past een kleine stadsauto beter dan een grote auto, die daarnaast ook nog eens dubbel zoveel benzine verbruikt. Ook het aantal af te leggen kilometers zal een rol gaan spelen, want hoe zuiniger hoe goedkoper, maar ook waarom een grote auto als we hoofdzakelijk binnen de regio rijden? 
Tel daarbij op dat de kleine auto’s geen boodschappenauto’s meer zijn, maar dat ze ook hun prestaties leveren op langere afstanden en op de autowegen en het besef neemt toe dat men op een goedkopere manier auto kan rijden.

Overigens zonder aan comfort in te boeten, aangezien de kleine auto’s en een goed comfort bieden en uitgerust zijn met allerlei zekerheden, zoals extra rembekrachtiging, airbags en andere zaken die de inzittenden optimale bescherming bieden. Dus men kan goedkoop, met inbegrip van veel comfort, efficiënt en effectief auto rijden. Wat willen we nog meer? De kleintjes kan men niet meer wegdenken uit ons straatbeeld. In tegendeel, zij nemen er steeds meer bezit van. Want steeds meer mensen zien de voordelen van deze mooie en effectieve auto’s.

Lees ook over je voorruit ontdooien.

Similar Posts

7 Comments

    1. Misschien wel een beetje kort door de bocht van mij, maar ik vind een fiets in de stad veel handiger en 300 euro per maand goedkoper. En veel milieuvriendelijker, daarom werd ik een beetje kregel van het advertentiepraatje

  1. In een echte stad is een auto onzin. Fiets en OV zijn sneller en handiger. Parkeren a 6 euro per uur, 7 jaar wachten op een parkeervergubbibg of voor 190 euro per maand bij je huisbaas huren. Een echte stadsbewoner neemt wel Greenwheels of Car2go als er dan toch gereden moet worden

  2. De meeste greenwheelsauto’s zijn peugeots 107 en dat is het soort auto waar ik in rij. Prima stadsautootjes, dat is waar, maar ik vind er 1 heel erg groot nadeel aan zitten: je kunt maar 2 passagiers meenemen in de auto achterin, er is geen 3e gordel. Je moet dan gelijk een grote auto huren, die meteen veel duurder is, wat ik voor bijvoorbeeld korfbalrijden (met alleen kinderen in de auto) te kostbaar vind. (En met mijn 3 kinderen is het sowieso gepier om alleen een grote te kunnen huren). Als ze dáár nou wat aan zouden doen, ben ik het helemaal eens met bovenstaande advertentie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.