Alternatief voor kartonnen bekers

koffieWist jij dat er jaarlijks gemiddeld 500 miljard kartonnen koffiebekers worden gemaakt? En dat die meestal al na 5 minuten de prullenbak in gaan? De Australische moeder Abigail vond het te gek voor woorden. En bedacht er een oplossing voor!

Je leest haar oplossing op mijn blog over koffie!

Drink jij wel eens koffie in zo’n wegwerp beker?

Similar Posts

4 Comments

  1. Nee ik drink nooit koffie uit een wegwerp beker. Zelfs bij Ikea neem ik mijn eigen mok mee. In het begin keken ze raar en werd het een discussie van dat het niet kon. Maar de aanhouder wint.
    Ik heb een grote warm houd beker (metalen met kunstof deksel) en een kleine kunststof warmhoud beker met deksel (Douwe Egberts). ALs ik van te voren weet dat ik ergens koffie drink dan gaat de beker als vanzelf in mijn tas. Nu nog korting krijgen omdat je je eigen beker meeneemt. (is al wel bij Starbucks op het station bij ons. Je krijgt € 0,30 korting)

  2. Ja op het werk, dronk ik thee uit papieren bekers. Liters thee!! Probeerde de bekers wel in de hergebruik te doen, maar met al die liters thee gebruikte ik toch snel 10 bekers op een dag. En eerlijk? Gewoon te lui voor een mok

  3. Hier krijg je het ook in een wegwerpbeker als je gelijkl weer weggaat. ALs je het in het restaurant drink is het een stenen beker. Ook is hier de coffee mug, travelmug, Je kunt het gewoon mee naar binnen nemen en vragen voor een refill. No problem! Heb zelfs gezien een thermos. Je betaalt naarwat er in gaat. Bij Mc. is de koffie de tweede gratis, maar dat zal in Holland ook wel zijn,toch?
    Groet, WIlma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.