Als het leven goed is…

genietenHet leven kan zo goed zijn. Met hele simpele dingen.

Met een knapperend vuurtje in de houtkachel. Ik in een fijne fauteuil, linksonder in de foto zie je nog net mijn rok, en een slapend hondje dat zich koestert in de warme van de kachel.

Veel meer heb ik niet nodig : )

 

Wat zijn voor jou mooie momenten?

Similar Posts

31 Comments

 1. Ik creëer stilte en doe schemerlampen aan.
  Pak een mooi boek en droom weg.
  Wordt weer wakker van telefoon of voordeurbel.n

 2. Nou die houtkachel staat bij mij in de winter met stip bovenaan. Toevallig is vanmorgen het houthok weer helemaal gevuld, dus we kunnen voorlopig weer stoken.

 3. Op de bank met een dekentje en een kopje thee – boek en kat erbij.
  Het is heel ontspannend om naar slapende dieren te kijken vind je ook niet?
  En leuk jullie hondje weer s te zien. Vanochtend vroeg ik me net af, hoe het daar nu mee gaat. En of de katten ook jaloers zijn.

  1. Het gaat goed met Trixie maar ze had wel een beetje een huidonsteking waarvoor ze nu creme heeft van de dierenarts. Verder ben ik superblij dat we de stap hebben gezet.

   De kat doet vooral heel hooghartig tegen Trixie en negeert haar.

 4. Wanneer iedereen thuis is en er niets moet. Genieten van lekker eten, samen een film op tv kijken of tijd voor mijzelf om te knutselen aan de keukentafel. Elke dag het roodborstje op de voederplank bij het keukenraam, fluitende vogels in de vroege ochtend, zon en warmte. Zoveel!

 5. Lekker met een boekje op de bank, kaarsjes aan, lekker bakje thee of warme chocolademelk…

  ‘s Zomers kan ik echt genieten als ik ‘s ochtends uit bed kom en ik kan gelijk alle ramen en deuren opengooien…

 6. Heerlijk, dat soort momenten! Zo geniet ik momenteel als we ‘s avonds met z’n tweeen gezellig even naar “Droomhuis in de zon kijken’ even samen wegdromen, heel knus.

 7. – Met een glaasje wijn en een toastje heerlijk (bij voorkeur Britse) detectives kijken met mijn man.
  – Op zondagochtend, als man nog slaapt, stil op de bank zitten (ben altijd vroeg op) en dan horen hoe langzaam de eerste vogeltjes wakker worden.
  – Na een paar uur ploeteren rondkijken in een mij aan alle kanten toeglanzende badkamer ;-), en dan beseffen: wauw daar ben ik toch weer mooi een poosje vanaf.

 8. wanneer het buiten zoals gisteren hard waait en regent en ik gezellig met mn jongens met de lego bezig zijn.muziekje aan,kopje thee erbij,ondertussen gezellig kletsen

 9. Mooi ! Veel is er ook niet nodig om een mooi fijn en gelukkig moment te creëren.Heerlijk houtkacheltje aan en een hondje voor je wat zo relax erbij ligt.Geluk zit JUIST in die kleine dingetjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.