Similar Posts

9 Comments

  1. naja k denk altijd maar zo beter ik dan een van de hele kleintjes( beroepsdeformatie ik weet het maar toch) word ik er ONRUSTIG van als kleintjes(tot 2 jaar zeg maar) erg verkouden zijn.Maar ja als moeder is het natuurlijk ook gewoon niet fijn,beterschap!!!Helpen die neusprays nou werkelijk je neus open te maken?(denk zelf altijd dat het vanzelf ook gebeuren gaat alleen dan wellicht iets later…)

  2. Beterschap hoor!

    Enne.. die neussprays écht niet langer dan drie dagen gebruiken. Hier spreekt een voormalig neusspray verslaafde.. ;)

  3. Is het wel een verkoudheid of heb je last van hooikoorts?????
    Ik loop hier namelijk ook goed te snotteren en dat is toch echt hooikoorts. Vroegen dacht ik altijt dan het een verkoudheid was. tot dat iemand me er op wees dat ik het jaar er voor ook rond die tijd er last van had. Nog een jaar opgelet en toen toch maar naar de dokter want het was inderdaad een terug komend probleem.
    PS hooikpprt krijg je op alle leeftijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.