Aldi snickers versus echte Snickers

snickersSommige huismerken komen uit dezelfde fabriek als het A-merk. Daarom ben ik altijd erg benieuwd hoe verschillende merken smaken!

Ooit probeerde ik bijvoorbeeld de M&M’s van de Albert Heijn. Maar die vond ik echt veel minder lekker dan de échte!

Mijn oudste zoon is vrij mager, maar dol op snickers. Die koop ik dus nog wel eens voor hem. Bij de Aldi verkochten ze zowel de officiële Snickers als de Aldi namaakversie. Ik deed een vergelijkend warenonderzoek, en liet mijn kinderen (blind) proeven.

Op mijn review blog kun je lezen of een Aldi snickers net zo lekker is als een echte Snickers!

Similar Posts

One Comment

  1. Hoeveel snickers fabrieken zullen er in de wereld (Europa) bestaan? Het ene product krijgt een verpakking en die gaat links de fabriek uit en het andere een andeer kleur verpakking en dat gaat rechts de fabriek uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.