Al 36 uur zonder internet

Om deze post te kunnen schrijven heb ik 7 kilometer moeten afleggen naar de dichtstbijzijnde bibliotheek. En nu zit ik deze post te tikken op een rammelend toetsenbord in de bibliotheek in Zelhem.

Internet opzoeken in de bieb

De oproep die ik gisteravond plaatste met de verkeerde link, postte ik ook vanuit de bieb. Van de consternatie ging dat niet vlekkeloos. En ik kan vanaf deze computer ook geen plaatjes plaatsen in een post

Watskeburt?!

Een eindje verderop hebben ze paaltjes in de grond geslagen voor een weiland. En blijkbaar hebben ze dat zo onbenulling gedaan dat ze op diverse plekken door de kabel zijn gegaan! Dus nu moet die kabel gerepareerd worden.

En daar heb je KPN voor nodig.

Hele straat íncommunicado

De hele straat zit nu zonder telefoon en internet, en is onbereikbaar. Nou is dat op het platteland niet zo indrukwekkend: er wonen maar liefst 3 gezinnen. Maar het is ongelofelijk lastig!

Ik hoop dan ook dat we aan het eind van de dag weer gewoon internet hebben.

Maar mocht ik traag reageren, weet dan dat ik verstoken ben van internet!

Hoe vaak maak jij gebruik van internet? Dagelijks? Wekelijks?

Similar Posts

10 Comments

 1. Zodra ik mijn pc aanzet heb ik internet en staat de hele dag aan totdat ik naar bed ga. Ik maak er dus optimaal gebruik van en zoek veel informatie op, beluister veel muziek op Spotify,vaak klassieke muziek, en kijk af en toe of FB of daar nog iets gebeurt. Ik ben een all- round iMaccer… :-D

 2. Goh wat lastig. Hier staat internet ook de hele dag aan. Ik zou niet meer zonder kunnen. De t.v daar en tegen mocht van mij de deur wel uit.

 3. Ik moet er niet aan denken. Ik roep weleens dat ik er makkelijk zonder kan, maar in feite gebruik ik toch echt dagelijks internet. En dan heb ik het alleen nog maar over de pc. Internet via telefoon gebruik ik ook wel, maar voor whatsapp en dat gaan thuis ook via Wifi, dus ik zou echt om het hand zijn….
  Hoop ook voor je dat het vanavond weer is opgelost…
  Ik wens je een heel fijne middag en avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

 4. Dagelijks! Ook voor m’n werk, dus ik kan echt niet zonder. Ik had het onlangs een poosje niet, dat was echt behoorlijk lastig. Gelukkig duurde dat niet te lang en was het nog mogelijk om een dongle te gebruiken als overbrugging!

 5. Wij gebruiken dagelijks internet. Rond de kerst was onze (enige) laptop stuk en konden we niet online, heel lastig en dan hadden we nog wel gewoon telefoon natuurlijk. Uiteindelijk hebben we er zelfs een tablet bijgekocht. Die wilden we al wel maar nu dus versneld.
  Sterkte ermee en hopelijk is een en ander snel opgelost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.