Aandachtspunten als je een douchecabine wilt kopen

doucheNaar aanleiding van mijn post over douchecabines, kreeg ik zulke nuttige tips in de comments dat ik ze even voor jullie op een rijtje zet in een aparte post!

5 Aandachtspunten bij de aanschaf van een douchecabine

  1. Neem bij voorkeur zo min mogelijk glas. Want al dat glas moet je maar schoonhouden. Het maakt een badkamer schoonmaken nog meer werk.
  2. Ga voor een beschermende laag op het glas van je douchecabine. Zo’n speciale laag zorgt er namelijk voor dat het water beter van het glas afdruipt. En dat maakt schoonmaken weer makkelijker.
  3. De geulen van douchecabines zijn moeilijk en vervelend om schoon te houden. Kies daarom als het even kan niet voor een douchecabine met geulen. Tessa adviseert een douchecabine van plafond tot grond, zonder schuifdeur
  4. Wil je de badkamer goed en makkelijk schoonhouden? Dan is een investering in een Kärcher stoomreiniger de moeite waard zegt Gerda.
  5. Een goed alternatief voor een douchecabine kan zijn om gewoon een muurtje te laten metselen en te betegelen. Dat deed de buurvrouw van Jacqueline.

Als ik de comments zo las zijn douchecabines best veel werk om schoon te houden. Vandaar de tip van de Kärcher reiniger of in plaats van een douchecabine, een muurtje.

Bedankt iedereen voor jullie comments en goede tips!

Lees ook mijn posts: Sunshower en Wat is een inloopdouche?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.