Wat is een goede eReader?

Op basis van de reacties op mijn vorige logje over de vraag of een eReader een boek kan vervangen, viel me op dat de mensen die een eReader hebben, erg enthousiast zijn.

Dus nu een vraagje aan iedereen met een eReader:

welk merk heb je?
en hoeveel kostte het?

Oké, eigenlijk dus twee vragen… nee wacht, ik voel er nog één opkomen: ‘Waar heb je ‘m gekocht?’

Similar Posts

11 Comments

 1. Ik heb een pocketbook IQ, kostte me 165 euro. Het is een tablet e-book waarmee je dus ook op internet kunt (niet zo uitgebreid als een ipad of galaxy tab ofzo). Hij heeft een normaal scherm wat licht geeft en geen e-inkt. Dat vind ik wel zo fijn want ik lees graag in bed, maar mijn partner slaapt altijd heel snel en heeft dan last als ik het bedlampje aanlaat.

  Gekocht via internet bij ebookreaderstore.nl.

 2. Ik heb de Sony PRS 650 Touch edition. Kost 229 euro bij Bol.com. Kreeg er 10 gratis boeken bij.
  Het leest echt geweldig. Ik ben helemaal om.

 3. Ik heb ook die Sony PRS 650. Samen met een beschermmapje met ingebouwd lichtje voor € 249,- bij Dixons online. Deze is wel duur, maar kwam wel als beste uit de test bij de Consumentenbond. En dat lampje is ideaal, vooral mn man is er erg blij mee =-)

 4. sony pocket edition reader
  in amerika voor 170 dollar

  En je bedoelt natuurlijk mensen met een e-reader:) een ebook kun je erop zetten en downloaden

 5. Hier ook een Sony: de Pocket PRS 350. Met een schermpje van 5 inch. Kostte 179 euro bij Dynabyte (online besteld). Hoesje is wel aan te raden, want de schermpjes zijn anders te snel bekrasd (of erger nog: stuk) en in verhouding vond ik het hoesje wel duur. Maar ik weet niet meer hoeveel dat was ….

 6. ik heb be-book reader …heeft een e inkt scherm dus in bed moet je er gewoon een lampje bij aan doen, leest wel zo prettig en ook “trilt”het beeld niet wat dus veel rustiger aan je ogen is dan bv een pc-scherm.Overdag in de volle zon is het dus ook goed leesbaar.
  heb er btw een led knijplampje bij gekregen van een van de kids een keer en dat bevalt heel prima.
  Kun je er niet eentje een tijdje lenen ofzo???

 7. Ik heb ook de Sony PRS650 Touch Edition, deze kostte me inclusief hoesje-met-lampje en externe (dus geen usb maar stopcontact) oplader 300 euro bij Dixons. Ik ben er helemaal blij mee, zelfs in de volle zon kan je er perfect mee lezen. En…als ik in de trein zit en mijn boek is “uit”, kan ik zo weer kiezen uit een boek of honderd…jeej!

 8. Trouwens voor de mensen die (zoals ik) de e-reader veel meenemen in de handtas (waar ook allerhande andere rotzooi op de bodem ligt): ik bewaar mijn e-reader-met-hoesje in een washandje van de Zeeman als extra bescherming(zwart met ingebreide blokjes, 2x voor 0,99 of 1,29, we blijven goedkoop) en dit werkt echt perfect!!

 9. Toos, wat een leuke tip! Ik vind de combinatie dure e-reader in goedkoop washandje van de Zeeman geweldig gevonden.

  Als ik ooit een ereader koop, ga ik die tip beslist gebruiken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.