Reacties

Motorola Moto E (Gen 3): wat vind ik er van? — 10 reacties

  1. Mijn Nokia uit het stenen tijdperk heeft het in de loop van vorig jaar begeven. Uiteindelijk heb ik een iPhone4 gekregen. En het whatsappen bevalt mij enorm goed, maar ik ben wel afhankelijk van wifi. En anders sms/bel ik. Ik check mijn mail en verder vind ik het scherm te klein, dat vind ik ook van grotere smartphones.

    • Ik ben ook helemaal over de streep wat betreft whatsappen. Het is eigenlijk bijna net zoiets als emailen, alleen kun je beter zien of iemand je bericht heeft gelezen.

      Net als jij ben ook ik afhankelijk van Wifi. Ik heb prepaid.

  2. Je kinderen hebben gelijk :) Vaak krijgen die budget modellen ook geen Android update naar nieuwste versie.

    Accu heel belangrijk nu een die wel 5 dagen mee kan :)

  3. Mijn smartphone is een Samsung, J3 geloof ik. In ieder geval een budgetmodel. ik ben er dik tevreden mee, Ik gebruik hem vooral voor Whatsapp en om wordfeud te spelen. Ook maak ik veel foto's, de camera kan beter maar is ok.
    Als wekker gebruik ik hem ook wel, er zit zo'n leuk harpmelodietje als wekkertoon op ! Eerder wilde ik nooit een smartphone, maar ik ben er nu wel blij mee.

    • Ik heb precies hetzelfde Louloudi: ik hoefde ook heel lang geen smartphone, maar als je hem eenmaal hebt is het toch eigenlijk wel een heel handig ding.

  4. Apart dat jouw kinderen voor de duurdere zouden gaan. Betalen ze een smartphone zelf van hun zakgeld? Dan hebben ze meer zakgeld dan ik.

    Ik maak mij nogal zorgen om al die dure dingen die kinderen "moeten" hebben. Een pc of laptop voor school, een dure mobiel, een scooter, bepaalde kleding om erbij te horen. Dat ze dat niet allemaal kunnen betalen, dat er tegenwoordig steeds jongere jongeren zijn die overvallen en diefstallen plegen om zo toch mee te kunnen doen met de anderen. En dat ze schulden oplopen, niet goed met geld leren omgaan.
    Ik bedoel niet perse jouw kinderen hoor, maar ik zie teveel kinderen met deze problemen opgroeien en het maakt me bezorgd voor hun toekomst.
    Ik heb geen smartphone maar een oude Nokia die kan bellen en sms versturen.

  5. Bij de aanschaf van een telefoon vind ik het belangrijk dat alle functies erop zitten, er een goede camera op zit en dat hij niet te duur is. Ik heb nu een Samsung Galaxy A3. Prima toestel. Ben ik erg blij mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder