Reacties

Heb ik als blogger per ongeluk belasting ontdoken?! — 35 reacties

    • Nee, ik dus ook niet. Vandaar dat ik eerst een beetje schrok toen ik de criteria las. Als je dure prijzen uitdeelt op je blog is het echt wel een aandachtspunt.

  1. Fijn dat je hier aandacht aan besteed. Denk namelijk dat velen hiervan niet op de hoogte zijn. Gelukkig zijn de gemiddelde te winnen prijzen in blogland vaak onder dit bedrag, dat scheelt.

    • Dat vind ik heel verstandig van je Aileen! Daar kan ik dus een voorbeeld aan nemen, want ik heb in het verleden prijsvragen georganiseerd zonder hier echt bij stil te staan.

      Maar ik las van de week over kansspelbelasting en toen werd ik ineens wakker, en besloot het uit te zoeken.

  2. Handig artikel. Ik had hier eigenlijk ook nooit bij stil gestaan. Ik ga hem even bewaren voor als ik in de toekomst een winactie ga organiseren ???? fijne dag!!

    • Oh, ik herken dit helemaal! Ik vind prijsvragen organiseren ook een enorm gedoe. Wat je zegt: een heleboel rompslomp. Ik ben er geen fan van.

    • Ja, het is niet iets waar je per sé aan denkt... Mocht ik ooit een hele dure prijs mogen uitreiken dan ga ik er dus nu wel rekening mee houden.

  3. Handige informatie zeg. Ik heb hier nog nooit over nagedacht (ook nog geen winactie gedaan trouwens). maar zal zeker onder de 449 euro blijven mocht ik er ooit een houden ;)

  4. Ik ben niet zo gek op winacties, vooral door de neppe volgers die je er door krijgt. Die eenmalig reageren of je blog bezoeken en daarna nooit meer terugkomen. Ik vind het wel leuk om mijn trouwe lezers te trakteren met mijn verjaardag of blogverjaardag. Dat gaat dan wel met een winactie, alleen nooit met een hoge waarde. Er aan meedoen vind ik trouwens wel leuk, maar als ik kijk naar blogland doe ik alleen mee bij bloggers die ik ken en toevallig heb ik laatst nog gewonnen :D

    • Ik snap wat je bedoelt Anne. Je kunt inderdaad mensen op je blog krijgen die alleen maar komen voor de winactie en verder nooit meer terug komen. Het is leuker om trouwe bezoekers iets te schenken.

  5. Ik doe aan heel veel prijsvragen mee. Ik win dan ook regelmatig wat maar dit zijn wel altijd kleinere prijzen. Ik was mij nooit bewust van de kansspelbelasting. Goed om hier wat meer inzicht in te krijgen een gelukkig heb ik geen prijzen gewonnen die een hogere waarde hebben als €449!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder