Reacties

Amaryllis: 5 weken later — 12 reacties

  1. Ik vind een Amaryllus heel mooi, maar als ze de bol hebben bespoten vind ik dat echt verschrikkelijk. Kreeg er net zo een van mijn schoonmoeder, maar was de bol blauw. Mijn man heeft de bol meegenomen naar zijn werk. Ik vind het zonde van de mooie bol.

  2. Wat wordt hij al lang! En mooi 2 stelen. Ik ben benieuwd naar de kleur. Kun je dat al zien of is dat nog een verrassing?
    Ik geef je nog wel even een tip: zet de bol in een stevige pot met wat zand of grond! Dat mag best een wat hogere pot zijn. Een brede glazen vaas ik ook mooi. En dan op de bodem wat zand waar je de bol in zet. Als straks de knoppen opengaan wordt hij topzwaar en kan het dus gebeuren dat hij uit de vensterbank valt. Dan breken de stelen. Dat zou wel erg jammer zijn.

  3. Leuke bloemen vind ik het. Als hij bloeit zou ik wel wat water geven, en niet te warm zetten! Bij mij kwamen toen de knoppen niet verder uit... heel jammer.

    Het is qua spelling trouwens Amaryllis ipv Amaryllus.

  4. wat tof! ik wil eigenlijk ook heel graag bollenplanten in huis nemen. gewoon om af te wachten wanneer ze uitkomen, dat hoort wel helemaal bij de lente (en de veertigdagentijd tot pasen). leeeuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder