Reacties

Ronald McDonald huizen gesteund met McHappy Day — 6 reacties

  1. Ja ik ken ze. Goed initiatief van Mac Donalds.
    Als er iets met je kind is, dan wil je in de buurt zijn.
    Overigens vind ik dat er bij jonge kinderen een plekje in het ziekenhuis zou moeten zijn. Het lijkt me zo moeilijk (en niet goed - op meerdere vlakken) om een kleintje alleen en bang in het ziekenhuis achter te laten.

  2. In bijna alle gevallen kun je naast je kind slapen. Maar als je kind echt hel ziek is ben je soms wel met zn tweetjes bij hem/haar. De Ronald Mc Donaldhuizen zijn echt onmisbaar. Wij maakten er al verschillende keren gebruik van. Het is overigens niet zo dat je er helemaal gratis gebruik van kunt maken hoor. Maar het is iig geen hotelprijs. Als ik al eens bij Mc Donalds eet, doe ik ook altijd wat geld in het potje bij dee kassa. Ik weet hoe goed het is om dichtbij je kind te kunnen blijven.

    • Fijn om te lezen van een ervaringsdeskundige Marian. Dat het niet helemaal gratis is, snap ik wel. Maar het zal allicht veel betaalbaarder zijn dan een hotel.

  3. Super goed initiatief, al zie ik liever meer dan €0,05 naar het goede doel gaan. Het klinkt als zo weinig. Maar alle beetjes helpen.

    Ik doe ook altijd mee als vrijwilliger met een Opkikkerdag. Dan begeleid je een gezin met een ziek kindje en zorg je ervoor dat ze een dag krijgen om nooit te vergeten. Op die manier krijg je ook veel mee van families die heftige tijden meemaken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder