Reacties

Desigual: wat is dat voor een merk, en hoe valt het? — 45 reacties

  1. Nee, het is voor vrouwen van een zekere leeftijd die denken hip te zijn. Net zoals van die Marlies Dekker dragende vrouwen die zichzekf dan spannend en ondeugend vinden. Brrr

  2. Ik heb eigen niks met dit merk, maar moet toegeven dat ik hiervan 2 jaar terug een jas heb gekocht die ik werkelijk prachtig vond. Geen typische 100-kleuren Desigual jas, maar chique zwart met wit. Ik krijg nog steeds complimenten wanneer ik het draag.

  3. Desigual is echt een merk wat inderdaad bij je moet passen. Ik heb zelf vele malen wat geprobeerd, in het rek vind ik het fantastisch, maar met regelmaat ben ik niet eens het pashokje uitgekomen. Of de pasvorm voegde niet of ik vond het te schreeuwerig bij me staan. Zo raar, want bij andere vind ik het geweldig staan. :S

  4. Mijn dochter heeft er een tasje van. Ik vind het veel te bont voor kleding, dat tasje vind ik wel leuk. Het is heel klein dus dan is dat bonte wel te doen.
    Tja die merken overal zichtbaar op vind ik ook vervelend, maar soms ontkom je er niet aan. Ik heb ook merken staan op 2 paar sportieve schoenen. Niks aan te doen, ze zitten heel lekker ;)

  5. Ik vind de uitstraling van de kleren geweldig, maar de vorm van de kleding en de maten is echt afgestemd op de petite (kleine en magere) vrouw. Ik heb me er al meerdere malen geprobeerd in te wurmen zonder succes. Dus helaas....

  6. Ik heb er een tas van, maar in de kleding zul je mij niet zo snel zien. Meer omdat ik dat niet bij mijn postuur vind passen. Ik vind de stijl wel leuk. Maar ja..ik vind de tante betsy jurken weer enorm duf. Alsof oma haar schort weer aan heeft, en daar lopen ook weer heel veel dames mee weg.

    • Tante Betsy vind ik ook een leuk merk. Maar helaas ook vrij duur. In mijn eigen omgeving zie ik eigenlijk nooit dames met dit type jurk. Zou dat aan de Achterhoek liggen?

  7. Ik moest wel erg lachen om deze blogpost, want ik vrees dat ik ook 'zo'n gekke meid' ben! ;-)
    Nee, ik vind die vrolijke en drukke 'prints' (volgens mij zijn het vaak eerder borduursels) wel heel erg leuk. Tenminste, deze prints vind ik leuk. Het is druk, maar heel smaakvol gedaan.

  8. Ik ken het merk en in Turnhout waar ik dicht bij woon is er een winkel maar de dochter zegt altijd ma als je daar iets van draagt ga ik niet met je mee ;;;het is niet mijn stijl en ik ben er ook te groot en een beetje zwaar voor.

  9. Merknaam is mij bekend , maar ik heb me er eigenlijk nooit in verdiept .
    Val qua postuur en leeftijd ook niet echt binnen de doelgroep ....
    Hou op zich wel van een beetje kleur en een printje , draag zelden effen kleding , maar dit merk is helaas voor mij niet geschikt .

  10. Ik vind het een geweldig merk :) Heb er toevallig al 2 blogjes over geschreven en een derde staat klaar haha. Ik hou er van, vind het wel best duur maar ik ben dol op de kleur uitspattingen.

  11. Ja ik ken het merk en heb er het een en ander (nog steeds) van in de kast hangen.

    Een jaar of 8/9 geleden zag ik het voor het eerst bij de V&D en ik was er direct helemaal weg van, alhoewel ik zeker ook toen al vond dat het inderdaad soms wel eens té veel kleur en té veel patroon is.

    De prijzen waren/zijn hoog maar ik heb het bij de V&D meestal in de sale kunnen kopen, dus dan viel het mee. Inmiddels heb ik al jaren niets meer van Desigual gekocht, ik ben er inmiddels op uit gekeken. Het is me nu soms ook écht te bont allemaal.

    De rokjes en het jurkje draag ik zomers nog wel, zeker omdat het gewoon hele mooie, leuke gekleurde rokjes zijn. Heel af en toe gebruik ik mijn handtas (met allemaal van die stukjes spijkerstof, erg leuk ook) nog wel eens. Maar verder vind ik het niet meer zo bij mij passen.

    Toch, als ik het zie, in een winkel of bij een iemand die het draagt maakt mijn hart altijd een sprongetje :)

    • De kleding heeft ook beslist een vrolijke uitstraling. Maar ik kan me goed voorstellen dat die uitbundige stijl ook snel kan vervelen.

  12. Wat een grote onzin, die tekst van die mevrouw. Ik hou helemaal niet van dat soort negatief oordelende teksten.
    Ik draag graag Desigual en kan niet verder af staan van dat vooroordeel. En de vrouwen die ik ken die het graag dragen ook niet.

    Ik draag graag de rokjes (er zijn ook veel zwarte rokjes die niet bont zijn trouwens, ik heb een combinatie maar niet de állerbontste), omdat ze een goede pasvorm hebben en de kwaliteit hoog is, én omdat het een ethisch geproduceerd merk is.

    Overigens is de prijs relatief: ik koop het ook niet voor de winkelprijs. Mijn rokjes komen van marktplaats (nog ethischer want is al geproduceerd) en uit de outletwinkel met hoge korting.
    Sowieso zou ik me niet snel laten leiden door wat anderen vinden van een merk.

    King Louie vind ik ook leuk trouwens, ik hou erg van stippen. Maar de pasvorm en stof vind ik persoonlijk minder fijn.

    • KIng Louie vind ik ook leuk, maar zit bij mij vaak vrij strak op de buik.

      Slim dat je het op marktplaats koopt. Dat kan inderdaad flink helpen voor de prijs.

  13. Ooit een desigual rok gedragen, maar toen toch weggegeven . Ik vind het ook te druk voor mij. Ik hou wel van drukke rokken en vind het leuk om die met andere kledingstukken te combineren, maar desigual valt niet leuk te combineren , te dominant!

  14. Ik ben een vrouw van zekere leeftijd. En ik vind het mooie kleding, al past het lang niet altijd, zeker op het "vrouwelijke" stuk (zelfs niet nu ik nog maar cup D heb). Ik voel me in de paskamer wel een freak, omdat er zo weinig past of goed zit bij dit merk.
    Maar ik heb wel in mijn zakelijke kleding enkele Desigual dingen hangen (2 tops en 1 sjaal). Voor die kleding heb ik n iets groter budget, en ik vind het wel fijn om niet alleen zwarte pakken en broeken dan te dragen. Op kantoor wil ook wel eens (glim)lachen. En het is tijdloos genoeg om lang mee te gaan. Ik voel me er altijd netjes en positief in, en daarmee krachtig.

  15. I love Desigual. Niet alle stukken, maar dat hoeft ook niet. Vind de reaktie van Katrin en sommige blog lezers wat zuur. Ik denk helemaal niet dat ik hip ben, omdat ik Desigual leuk vind. Maar ach, dat doet er niet toe.

  16. Ik heb een rok van dit merk. Met aan de voorkant een kleurtje. Dit is het enige en dat blijft ws ook. Het is mij allemaal iets te bont gekleurd. Het moet je ook staan. In de jurken van dit merk, lijk ik wel Tina Turner. Dat kan ik echt niet meer hebben haha

  17. Ik vind het ook een geweldig merk. ik vind mezelf alles behalve hip. Ik heb 6 jurkjes ervan. Twee mouwloos. Twee korte mouw. Twee lange mouw. 1 van de kringloop voor €7,50. De rest van de outlet. 60%-80% korting. 1 rokje en winterjas ook van de outlet. Rokje €19. Jas €109,00. 1 tas van prijzencircus €34,00. Paar laarsjes afgelopen februari in Spanje gekocht. Van €119 voor €39,00. Zitten erg lekker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder