Reacties

Foto op hout via Fotogeprint — 18 reacties

  1. Ik heb nog geen foto's laten afdrukken op hout. Wel op (plexi)glas en canvas. Ik laat nog steeds wel eens foto's echt afdrukken op foto papier. Vooral van grote vakanties, zoals de zomervakantie. Die plak ik namelijk nog steeds in een foto album. Lekker ouderwets met bonnetjes er bij en handgeschreven tekst en uitleg.

  2. Haha... herkenbaar! Niet alleen met de digitale foto's doe ik veel te weinig, maar ik heb zelfs nog een doos vol met papieren foto's waarvan het voornemen al jaaaaaaren is om ze eens mooi in een album te plakken.
    Die site van 'Fotogeprint' lijkt me dan wel een uitkomst. Blij dat jij 'm al getest hebt en dat ik weet dat ie vlot werkt. Ik zie er altijd zo tegenop om mijn weg te moeten zoeken op een voor mij onbekende site.

  3. Herkenbaar. Alle foto's staan veilig op een externe harde schijf en dit ding gaat direct mee naar buiten als er ooit brand in huis.

    Mooi resultaat, ik vind het op hout erg mooi.

  4. Van glas, hout of canvas houd ik nog even afzijdig. Eerst maar eens de papieren foto's van vroeger en belangrijker: een kinderboek voor de meisjes.... Oh, waar koop ik tijd? :-)
    Nu eerst op vakantie mijn nieuwe gadget proberen: een mini fotoprinter. Ik hoop dit jaar tijdens de vakantie al een album te kunnen maken :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder