Reacties

Samen delen: 10 handige sites! — 8 reacties

  1. Het intrigeert me zeker dit soort sites en ontwikkelingen. Eén kanttekening heb ik er wel bij. Zodra zoiets echt gaat lopen, komt meer en meer de waarde van zo'n site om de hoek kijken. Onder het motto "sociaal" wordt er dan door derden (op de achtergrond) vaak veel geld aan zoiets verdient. Dat vind ik altijd een beetje jammer om te zien gebeuren. Niettemin, hartstikke leuk. Maar dat wist je waarschijnlijk wel.

    • Tsja, dat kan een schaduwkant zijn. Anderzijds zal er heel wat tijd en moeite zijn gestoken in het opzetten en onderhouden van zo'n platform. Ik vind het niet raar als mensen daarvoor beloond worden. Van de wind kun je natuurlijk niet leven...

  2. alleen de thuisafgehaald ken ik, daar sta ik ook op en ik heb ( enthousiast in de begin periode) wel eens wat erop gezet, maar ik kreeg geen reactie of veuls te laat na 10 dagen ofzo...dus hier in de buurt werkt dat nog niet zo geloof ik. Maar daardoor ben ikzelf wel teleurgesteld en ermee gestopt.

    • Bij mij in de buurt wordt het ook niet aangeboden. En zelf ben ik niet zo'n kok... Maar Vanessa in Utopia draaide als een tierelier!

      Ik vind het echt een leuk idee.

  3. Gratis af te halen gebruiken wij regelmatig, als we van nog bruikbare zaken af willen. Heb dat een tijdje ook via de lokale facebookgroep geprobeerd, maar die worden beheerd door zeg maar een soort van lokale 'maffia' die dan met jouw goede spullen aan de haal gaan en die vervolgens doorverkopen. Dat kun je natuurlijk nooit helemaal voor zijn, maar ik heb de indruk dat het met gratisaftehalen.nl beter gaat.

  4. Precies wat Stapstories zegt, sommige van deze sites verdienen geld aan deze acties. En dat vind ik dan wel weer jammer... Eigenlijk net als met Marktplaats dat steeds minder wordt voor tweedehands spulletjes en steeds meer reclame en gewoon nieuwe spullen. Dat vind ik echt jammer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder