Reacties

Zo kies je je tuinmeubilair! — 11 reacties

  1. Ons tuinmeubilair bestaat volgens mij in zijn geheel uit krijgertjes...

    WIj hebben de groene variant van de witte plastic stoelen. 'Sfeer' is bij ons geen maatstaf als het om tuinmeubilair gaat vrees ik. Het moet wel stevig genoeg zijn, lekker zitten en je moet ze buiten kunnen laten staan (de stoelen dan, tuinkussens zijn makkelijk binnen te leggen). Oh ja: betaalbaar is voor ons ook een belangrijke maatstaf...

    En voila! Groene plastic tuinmeubels met een tuinkussen erin :-)

  2. Wij hebben 2 ouderwetse witte lattenbanken. Onder de ene hebben we wielen gemaakt en lange duwlatten (zoals bij 'n kruiwagen) zodat we de bank makkelijk kunnen verplaatsen. We hebben een picknick-tafel met 8 zitplaatsen, een duo-zitter en 4 rieten stoelen met een tafel. We hebben een grote tuin (2000 m2) met 3 terrassen. Plastic tuinmeubelen vind ik (meestal) erg lelijk!

  3. In dit huis hebben we geen tuin maar ik was 'vroeger' voorstander van de gewone goedkope plastic meubelen omdat je die op makkelijke wijze, bijvoorbeeld zoals je zegt met leuke kussen, een geheel nieuwe sfeer kon creëren. En die dingen waren ook echt onverwoestbaar! :)

  4. Wij hebben sinds afgelopen jaar een overkapping aan ons schuurtje gebouwd en voor daaronder een mooie loungeset gekocht met heerlijke dikke kussens! En omdat ze onder de overkapping staan hoeven die kussens in de lente/zomer en begin herfst niet naar binnen gehaald te worden! Verder hebben we ook een tweedehands houten tuinset in de tuin staan, was echt een koopje op marktplaats!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder