Reacties

Slechtst bezochte posts op Huisvlijt van 2016 — 9 reacties

  1. Je schrijfstijl is nu heel anders. Nu ben je uitgebreider. Het stukje over wratten zou je nu met een betere inleiding en toelichting schrijven.
    In al die jaren is er veel veranderd in het bijhouden van een blog. Je zou bijvoorbeeld het blogje over wratten met een duidelijker intro geschreven hebben, en niet direct beginnen met een lijstje met middeltjes,

    Terugkijkend naar mijn schrijfstijl van de beginjaren en nu scheelt dat een dag en een nacht.
    Succes,

  2. He, ik krijg weer een foutmelding. Best regelmatig op jouw blog! Maar in elk geval, ik wou zeggen dat ik je posts over je kinderen, hysterischee theekopjes en bloemetjesjurken met uggs voorzien van jouw droge commentaren toch altijd het leukste vind om te lezen :)

  3. En wat vind ik al die terugblikken vervelend (opgerateld per maand, alles is kort beschreven nope niks voor mij) deze daarentegen is weer uniek. Seo is een dingetje levert wel leuke dingen op. Ga ik nu mn badkamer even poetsen.

  4. Leuk zo'n lijstje!
    Op veusteveul heb ik ook de tien minst gelezen berichten gezet, maar dan specifiek over berichten die ik geplaatst heb in 2016. Voor de grap zou ik ook eens naar de oude berichten moeten kijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder