Reacties

Jogging in de winter: kledingtips — 21 reacties

  1. Hahaha nou ik die niet aan hardlopen of joggen, ik noem het gewoon hardrennen. En oh ik ben er best trotst op hoor, op die 8-9 km/h waarmee ik door de straten hobbel. Ik vind thermokleding altijd fijn als het echt heel koud is, maar een muts heb ik nooit op, daar krijg ik meestal hoofdpijn van.

    • Ik heb ook liever geen muts op. Dat vind ik benauwend. Als het echt heel koud is draag ik eventueel zo'n stomme hoofdband. Dan blijven in ieder geval mijn oren en voorhoofd warm.

    • Dat vind ik intrigerend Sammie. Ik heb zelf ook de schurft aan sport, dus wat dat betreft sta ik helemaal aan jou kant. Maar hoe kom je dan aan voldoende beweging?

    • Ik loop op mijn werk wel een beetje, laat de hond uit en loop de trappen in de flat als ik zonder Bink de deur uitga (of thuiskom) verder doe ik eigenlijk niks.

    • En bevalt dat wel goed Sammie? Ik ben zelf ondertussen behoorlijk beïnvloed door het advies dat je dagelijks minimaal 10.000 stappen moet zetten merk ik. En doordat ik een activity tracker draag, is dit nog versterkt.

      Vroeger deed ik ook niets extra's aan beweging.

    • Voor mij bevalt het ; ) Ik voel me prima en mijn gewicht is ook naar wens. Ik heb gewoon een hekel aan sporten. Ik hou ook niet bij hoeveel stappen ik zet.

  2. In de zomer probeer ik altijd te gaan hardlopen. Dit lukt niet altijd, maar in de winter probeer ik het niet eens. Smoesjes als koud, vroeg donker en vies weer rollen dan regelmatig uit mijn mond!

  3. Ik wandel heel graag en kan dit uren volhouden. Eigenlijk vind ik het lekkerst om in de winter te wandelen. Zomers zie je mij juist niet buiten. Dan is het te warm om actief bezig te zijn...

    • In de zomer is het inderdaad vaak te warm voor lichamelijke inspanning. Wat dat betreft zijn de lente en de herfst betere seizoenen voor lichaamsbeweging.

  4. Ik ben meer een mooiweerloper. Al heb ik kleding genoeg om de winter hardlopend door te komen. Wel liever met handschoenen dan met muts. Ik heb eerder koude handen dan een koud hoofd. Sta nog steeds versteld dat ik, als het minst sportieve meest sporthatende meisje van de klas nu hardlopen zo leuk vind! Ik ben niet snel, maar heb wel een halve marathon uitgelopen, ik had je een paar jaar geleden voor gek verklaard als je me dat zou zeggen!

    • Oh ik snap helemaal wat je bedoelt Bianca! Ik was en ben ook totaal niet sportief en was hartstikke slecht met de gym. Maar hardlopen is echt anders dan die stomme sporten of zo.

      Wat leuk dat je nu ook hardloopt : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder