Reacties

Ik was één van hen... — 10 reacties

  1. Wauw, heftig onderwerp en ook niet een die ik denk ik snel zal lezen. Voel mezelf eigenlijk al veel undercover, werk in een islamitische wijk in Amsterdam. Ben natuurlijk niet undercover, maar ben wel duidelijk in de minderheid. Ik weet dat er genoeg achter gesloten deuren gebeurd, maar die laat ik ook liever gesloten.

  2. oh die wil ik ook lezen! ben gek op boeken die niet verzonnen zijn.

    oja, 'jouw' cowboylaarzen kosten op internet 30 euro minder. ik wilde ze ook, zo toevallig. twijfel ook... veel geld... maar wel heel gaaf!

    • Waar zag je ze Tessa? Op de site van Schuumanschoenen kon ik ze helaas niet meer vinden. En in de winkel zelf waren ze ondertussen ook weg : (

    • Hoi hoi,

      Ik mag geen linkjes plakken hier, dus ga het even in tekst omschrijven, dan kun je ze zelf googelen.

      Ik heb ze nu besteld bij The Stone (zoek daar op Poelman, dat is het merk van de laarzen). Ze kosten daar € 85,-. Dat scheelt flink. Ik weet alleen niet of die kleur wel zo mooi is. Wil graag die beige eigenlijk, maar op foto's zien ze er steeds anders uit. Dus ik hoop dat ze toch meer beige uitvallen, dan ze op de foto lijken.

      Bij Boeties kosten ze € 110,- en dat zijn wel die beige, tenminste dat staat erbij (al lijken ze qua kleur op het plaatje hetzelfde als die van The Stone).

      Je kunt ook wachten tot die van mij geleverd worden (denk dinsdag). Dan probeer ik foto's voor je te maken waarbij de kleur zo waarheidsgetrouw over komt. Alleen als ze dan bij The Stone net uitverkocht zijn zou dat wel balen zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder