Reacties

Bureaustoel: heb jij een goede? — 35 reacties

  1. Ik heb ook niet zo'n lelijke bureaustoel... die dure is trouwens wel erg grappig, maar past dan weer niet in mijn interieur. Ik neem gewoon mijn laptop op schoot en zit op de bank..

  2. Thuis heb ik dezele stoel als mijn gozer: een echt burostoel, met een hoge rug en verstelbaar in hoogte. Ik ben nl. korter, dus mijn buro en stoel staan lager. De hoogte van je buro is net zo belangrijk. Geloof me, als je lang genoeg achter een verkeerd afgestld buro werkt, op een stoel op de verkeere hoogte, dan gaat het mis.
    Op mijn werk hebben we ook ergonomische werkplekken. Dat is ook gezond.
    Dus.

  3. Ja, ik heb al 11 jaar lang een 2e hands ergonomische bureaustoel van Multiratio uit Doetinchem. Echt fantastisch ik zou je echt aanraden om daar eens te gaan kijken, keuze genoeg en echt zo'n stoel zit echt beter zeker als je ouder wordt. Toen mijn kinderen klein waren zaten ze regelmatig bij mij op schoot en zelfs nu zit er nog wel eens een puber bij mij op schoot samen op de bureaustoel !

  4. Ik zou ze eerlijk gezegd geen van allen in huis willen? Hihi. Die met die bal zou ik stiekem alsnog wel willen uitproberen. Lachen!

    Ik heb hier trouwens voor het eerst een reactie geplaatst zonder te vergeten het 'geen-spammer hokje' aan te vinken. Eindelijk vooruitgang ;)

    • Goed van jou Shannon! Het is ook best irritant als je een comment achterlaat en dat je dan nog van alles moet doen. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat dit moest op Huisvlijt...

  5. Ja, ik heb al 11 jaar lang een 2e hands ergonomische bureaustoel van Multiratio uit Doetinchem. Ik zou je echt aanraden om daar eens te gaan kijken, keuze genoeg en echt zo'n stoel zit echt beter zeker als je ouder wordt. Toen mijn kinderen klein waren zaten ze regelmatig bij mij op schoot en zelfs nu zit er nog wel eens een puber bij mij op schoot en dat kan mijn bureaustoel allemaal hebben !

  6. Ik heb een ouderwetse bureaustoel en een mooie werkkamer. Maar in de praktijk zit ik de altijd in de eetkamer????. Vind ik gewoon gezelliger zitten. Nergens last van hoor.

  7. Ik zit gewoon aan de keukentafel met m'n laptop. We hebben nog niet eens een bureau.
    Vroegah, toen ik nog werkte, had ik een hele fijne bureaustoel. Was er ook erg blij mee, aangezien ik 4 dagen op kantoor zat en vaak m'n boterham ook nog achter m'n bureau opat, door het vele werk wat er altijd lag...

  8. Ik zag de titel en dacht ik heb geen bureaustoel thuis. Toen ik startte met lezen las ik hetzelfde... gewoon een keukenstoel en plank.

    Op het werk heb ik een bureaustoel, maar niks bijzonders. Verstelbaar. Maar zolang ik erop kan zitten vind ik het prima!

  9. Zelf heb ik geen burostoel, zit gebruik al jaren de/een keukenstoel! ;) Manlief en dochterlief hebben wel een goede aangepaste stoel die je van alle kanten kan aanpassen!

  10. ik heb biven een bureau en een bureaustoel.Toen had ik nog een desktop computer

    Zit nu meer beneden met de ipad op de bank of buiten .
    Gemak dient de mens.

    Maar zo,n stoel is wel beter voor mijn rug qua zithoogte .

    De jaren 30 stoel past bij mijn bureau.

    Koop hem niet hoor heb er al een en genoeg is genoeg.

    p.s coniferen zijn met de grond gelijk gemaakt.wel jammer!
    Nu meer licht en minder vocht bij de gevel.
    Dit n.a.v eerdere vraag bij reactie op comment

  11. Mijn eerste reactie is, jongens , niet te veel zitten..
    En ja hoor, op dit moment komt de avondvierdaagse langs, terwijl ik dit schrijf!
    Op mijn heerlijke schapenwollen Ikeastoel ligt een rond rubberen kussen om de
    momenten dat ik zit, toch zeer beweeglijk te maken, voor mij geen bureaustoel!

  12. Op mijn werk heb ik een trippelstoel die helemaal op mij afgesteld is, maar thuis heb ik gewoon een ouwe bureaustoel, die is best aan vervanging toe.
    Over die bal: ik heb ook ooit een soortgelijke kruk gehad waarbij je wel actief moet zitten, een Swopper. Maar vorig jaar toen mijn ergotherapeut mijn werkplek onder de loep nam, kreeg ik juist te horen dat die vaan mij niet zo geschikt is, omdat ik in een stoel ook moet kunnen rusten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder