Boek met opengesneden mensen en zo...

pretty girlsOmdat de flaptekst me zo aansprak, nam ik tegen beter weten in een boek van Karin Slaughter mee uit de bibliotheek. Pretty Girls om precies te zijn.

En ik moet zeggen: Karin Slaughters schrijfstijl, die vol humor is sprak me erg aan.

Maar ik weet nu wel weer precies waarom ik normaliter nooit boeken van Karin Slaughter lees... Want het gaat er soms gruwelijk aan toe!

Lees mijn review van Karin Slaughters Pretty Girls op mijn blog over boeken.

Vergelijkbare berichten

18 reacties

  1. Toen ik de titel las van je blog, wist ik al dat het om een boek van Karin Slaughter zou gaan. Ik lees haar boeken toch graag, ondanks de gruwelijke details soms.

  2. Nee, de bloedbaden zijn mij ook te grof, ik houd meer van subtielere spanning, gisteren weer voor het eerst een boek van Dick Francis (Ademnood)gelezen , dat ging over zwendel bij paardenrennen, ik had nooit zoiets gelezen, hij heeft er begrijp ik meer over geschreven, ik vond het heel spannend, er kwam ook wel geweld in voor, maar toch weer anders dan al die bloedbaden!Ik ben benieuwd naar de reacties, groetjes en veel leesplezier toegewenst: lezen, als je daarvan houdt , is geweldig, ik kan er geen genoeg van krijgen!Rose

  3. Ik hou dus echt van dit soort boeken haha<3 Hoe gruwelijker hoe beter... Verwijderde ledematen en al. GEWELDIG. Ik heb dan ook al haal boeken gelezen en kijk erg uit naar haar nieuwe boek in Juni.

  4. Ik lees alleen maar dat soort boeken, ik weet het....steekje los. Ik heb haar een keer gesproken tijdens een lezing en ze meldde dat het echte leven helaas tien keer erger is dan ze ooit in haar boeken zal beschrijven. Ze haalt haar inspiratie bij politie agenten.

    1. Yikes! Wat een nare gedachte dat het in het echte leven nog veel erger aan toe gaat! Ik dacht dat dit aan haar fantasie was ontsproten.

    1. Nicci French vind ik ook leuk, maar dan niet met die Frieda. Ik zal blij zijn als ze alle dagen van de week gehad hebben en weer gewoon gaan schrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.